2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048148 بازدید | 684646 پست
گلم منظورم ازمایش بود تایپی اشتباه شد همین جنینات و هم بپرس ببین میتونن بررسی کنن؟

ممنون عزیز دلم

تا ببینم چی پیش میاد

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله که این سری مثبت بشی و اصلا نیازی نباشه بری دنبال پانکچر مجدد😘 

🫀😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نه عزیزم خیالت راحت باشه اگر خدایی نکرده این کیستو داشتی دکتر بهت میگفت

قربونت برم عزیزکم 🩵

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان یه سوال،دکترم گفت روز پنجشنبه ستروناکس همون ساعت همیشگی بزن(۵ عصر میزدم)،ساعت ۱۱ و نیم شبم hcg رو بزن،من الان شک کردم میگم مگه ستروناکس از آزاد شدن تخمک جلوگیری نمیکنه؟ ازونور hcg باعث آزاد شدن تخمک میشه،نکنه جلوی آزاد شدنشو بگیره شنبه صبح پانکچر نشم؟ 

بعضی ماها درد ندارم  مثلا مثل اینماه که انتقالم منفی شد و پریود شدم درد نداشتم اصلا ، فقط خون ...

عزیزم اگه تهرانی برو کلینیک آندومتریوز ابن سینا.... 

من خودم اونجا برام تشخیص دادن.... 

سونوهای معمولیم چیزی نشون نداده بود.... 

البته برا من لگنم درگیر بود.... 

بستگی داره کجات درگیر باشه.... 

به نظرم بررسی بشی بد نباشه.... 

من خودم حس میکنم آندومتریوزم بیتاثیر نبود تو ناباروریم.... 

چون بعد اینکه درمان کردم بارداری اولم که بلافاصه بعد عمل بود با میکرو باردار شدم یعنی صبر نکردم ببینم اثزی داشته یا نه.... 

اما بعدش طبیعی مجدد باردار شدم.... 

یعنی فکر کنم بی تاثیر نبوده....

منم رحمم سرد بود.... 

با رعایت نکاتی که گفتم حل شد.... 

من کلا همیشه دست و پاهام و واژنم و شکمم یخ بودن.... 

خون پریودیم سیاه.... 

لک بینی قبل و انتهای سیکل داشتم.... 

اما با رعایت موارد درمان سردی رحم بهتر شدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عشقم جنین رو برسی نکردیم فقط خودمو همسرم رو چک کردیم منظورم ما آزمایش دادیم جنین بدست اومده رو چک ...

عزیزم گرید ربطی به سلامت جنین نداره.... 

مثلا ممکن جنین بلاستوسیت و گرید آ باشه اما مشکل کرمزومی یا ژنتیکی داشته باشن.... 

گرید جنینم برا اساس نظم تقسیمات سلولی دسته بندی میشن.... 

یعنی بازم یه فاکتور ظاهریه.... 

به نظرم اگه بازم پانکچر کردین اگه تعداد جنیناتون زیاد بود بهتره جنینارم بررسی کنین که خیالتون راحت بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عشقم جنین رو برسی نکردیم فقط خودمو همسرم رو چک کردیم منظورم ما آزمایش دادیم جنین بدست اومده رو چک ...

راستی از نظر ایمتی و انعقادیم خودت بررسی شدی؟ 

هیسترو شدی که رحمتم بررسی بشه؟ 

سلام انا جون خوبی عزیزم من دیروز رفتم دکتر برای تعیین تکلیف انتقال که اونم من گفتم خانوم دکتر من معد ...

خوب عزیزم بارداری و داروهایی که مصرف میکنیم بیاثیر نیستن.... 

من خودم چون رفلاکس داشتم قبل اینکه وارد سیکل بشم رفتم دکترم دارو داد بتونم تو سیکل و بارداریم استفاده کنم که شدیدتر نشه.... 

به نظرم یه مشورت کنی بد نیست.... 

به هر حال بهتر از اینه این همه هزینه کنی و تو بارداریت مشکل پیش بیاد و مجبور به درمان بشی.... 

عزیزم اگه تهرانی برو کلینیک آندومتریوز ابن سینا....  من خودم اونجا برام تشخیص دادن....  ...

چه جالب ممنون چشم

مرکز ناباروری و سقط مکرر ابن سینا با کلینیک ابن سینا فرق داره؟

🥲 نشونه های شما با علایم من فرق داره شاید سردی رحم هم نداشته باشم

من لک بینی ندارم خونریزیم ۳ روزه هست ولی شدید تو همین ۳ روز یه نوار بهداشتی استفاده میکنم

بعضی وقتام دفع لخته دارم 

بعضی وقتا هم اول پریودی خون قهوه ای رو به سیاه دارم تا مسیرش کامل باز بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم گرید ربطی به سلامت جنین نداره....  مثلا ممکن جنین بلاستوسیت و گرید آ باشه اما مشکل کرمزو ...

ممنون مهربونم حتما😍🫶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جالب ممنون چشم مرکز ناباروری و سقط مکرر ابن سینا با کلینیک ابن سینا فرق داره؟ 🥲 نشونه های ش ...

بله همونجاست کلینیک آندومتریوز.... 

قبلا طبقه همکف بود ولی فکر کنم الان جاش فرق کرده مطمئن نیستم.... 

دفعه آخر که اومدم کلا سیستمشون عوض شده بود.... 

من خودم الان سالهاست هر 6-7 ماه یه بار برا چکاپ میرم....