2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
🤗🤗🤗🤗

پس آنا جان من اینماه و تقویت کنم خودمو ببندم به گرمی ماه بعد وارد سیکل بشم چون خون زیادی تو هیسترو از دست دادم بعد برم زیر نظر طب سنتی بنظرت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حضرت زهرا جوابمو داد،مثبت شدم،دارم میرم حرم شاهچراغ دعاگوی همتون هستم

خدا رو هزاررررر مرتبه شکر من دلم خیلی روشن بود 

خداروشکر 

تبریک میگم عزیزم 

ان شاءالله که روزهای شادی رو در پیش رو داشته باشی 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
سلام دوستان قشنگم  یه سئوال، من از مامای بیمارستان پرسیدم که شیرخشک برا بچه بگیرم، چون سزارین ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=296925040

من آلمان هستم، اینجا خود بیمارستان چند روزی که مادر بیمارستان هست شیر خشک رو میده. شیر خشک اینجا از نوع Pre HA هست. به نظرم شما هر شیر خشکی که واسه بدو تولد باشه و پروتئینش تجزیه شده باشه، یعنی همون HA بگیری برای چند روز اول که شیر نداری خوبه. چون این شیرها، شیرهای سبک هستند. ما Aptamil pre HA گرفتیم. بیمارستان Hipp pre HA بود.

خواهرم ایران زندگی میکنه اون اول اپتامیل داد و بعدش به خاطر کولیک بچه ببلاک کامفورت

زنگ زدم ماما، گفت فردا بیا با همه سونوها و ازمایش ها، بررسی کنیم ، موقع زایمان میان و انجام میدن&nbs ...

ای خدا شکرت بسلامتی بیاد بغلت جونم 😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
علائم خاصی که ندارم سردرد و سرگیجه و امروزم خیلی بی حالم و خیلی کم حالت تهوع دارم  ولی خیلی سر ...

گفتم ببینم علایمات شروع شده اره منم دوبار سرم گیج رفته تاحالا و پاهامم سرده ولی علامت دیگه ایی ندارم خوابمم زیاد شده به نسبت قبل

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام قربونت برم نه هنوز آماده نشده ساعت ۶ به امید خدا التماس دعا

انشاالله خوش خبر بیای عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
حضرت زهرا جوابمو داد،مثبت شدم،دارم میرم حرم شاهچراغ دعاگوی همتون هستم

ای عزیزممم چقد خوشحال شدم برات انشاالله سلامت این دورانو بگذرونی منم دعاکن.. راستی بتات چند بود؟

سلام قربونت تو خوبی  امروز بهترم فقط معده درد و درد شکم دارم ولی قابل تحمل دردش

مرسی منم خوبم شکرخدا.. خوبه خداروشکر عزیزم

منم کوردم این اسم خیلی بدلم نشست  دخترم دیارا

منم کورد سنندج‌ هستم😍 ای جانم اسم دخترتم قشنگه انشاالله نامدار باشن هردوشون خداحفظشون کنه

خدا رو هزاررررر مرتبه شکر من دلم خیلی روشن بود  خداروشکر  تبریک میگم عزیزم  ان شاء ...

ممنون بهار عزیزم،قربون دلت برم خواهر

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»