2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترشح قهوه ای بود بعد شیاف زدم دراز بودم دیگه نگاه نکردم راستش خوابم برد پاشدم رفتم دستشویی خودمو خشک ...

عزیزم ترشحت کش مید بلند باریکه تیکه تیکه است یا مثل آب رون قهوه ایه‍؟بنظرم مثل ما دوتای

ترشح من با ادار میفته تو کاسه توالت فرنگی شناوره 

رو دستمال هم مثل پرزه نخیه 

عزیزم ترشحت کش مید بلند باریکه تیکه تیکه است یا مثل آب رون قهوه ایه‍؟بنظرم مثل ما دوتای  ترشح ...

ن کش دار نیست مثل آب ولی قهوه ای تو دستشویی هم هیچی نمیریزه موقع تمیز کردن رو دستمال میبینم 

خدا خیرت بده انشاالله با خبر خوش میای 🤲 برات بازم آیت الکرسی میخونم 

مرسی عزیزم 

خدا نی نی هاتو برات نگه داره ان شاالله

راستی شما هم سونو واژینال کردی قبلش هم لکه بینی داشتی سونو بدتر نمیکنه لکه بینی رو ؟

شما کش دار قهوه ای ترشحت؟

انشاالله بسلامتی چند هفته میشی ؟ من ۶هفته سونو کرد دید ولی گفت چند قلوی باید داخلی بشی که بیشتر ت ...

سلامت باشي عزيزم

٧ هفته ميشم

گفت براي قلب برم

التماس دعا دارم

كلا نه نبضي نه خالت تهوعي نه لكي!!!!!!! هيچ

واااای الهه جان منم دقیقا توی واژنم تکون میخوره انگار مستقیم لگد میزنه به سرکلاژم منم خیلی ترسیدم نم ...

سحری خواهر من یقلو جنینش پایین بود خیلی اذیت بود چون دوتا بچه مدرسه ی هم داشت

گفت بالشت کوچک نرم بزار زیر باسن پاهات بزن به دیوار

با دست خیلی خیلیییییییی آهسته نوازش کنان زیر کمکشون کن با ماساژ اروم تا زره زره بچه بتونه تغییر جهت بده

راستی بچه ش پاهاش پایین بود.و دکتر گفت الان ۸ماهی دیگه ۸۰درصد بچه نمیتونه بچرخه

یک هفته اینکار تکرار کرد بچه تغییر وضعیت داد تو نست بچرخه

وپایین شکم خالی شد 

عزيزم چيزي نيست استراحت كن استرس نداشته باش من كه كلا علايم ندارم آخر هفته برم ببينم چه خبره؟! ...

خدا را شکر دختر

از همون اول نداشته باشی خیلی خوبه

منم مامانم ابیجام نداشتن خودم سر سقط نداشتم اینبار شابد دلیلش داروهاس