2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048149 بازدید | 684646 پست
اصلا درد نداشتم ۴تا چون اندومتریوز ذخیرمو از سه اورده زیر یک ۳تا جنین تشکیل شده

سلام روزتون بخیر. منم مثل شما اندومتریوز دارم و یک سال پیش تازه اقدام کردم که نتیجه اش بارداری شیمیایی شد و از اون به بعد با مصرف داروی تحریک تخمدان باردار نشدم و میخوام ای وی اف کنم چون میترسم روی ذخیره ام اثر بزاره میشه درباره روند این کار راهنماییم کنین؟ شما کدوم شهر هستین؟

نه اخه چجوری کل انگشت بره داخل🤔🤔 من بند انگشت فشار میدم دیگه خودش لیز میخوره میره بالاتر از مرکزم ...

نیکادجان‌سلام

جواب‌آزمایشتوگرفتی.انشالله‌که‌مثبتی‌صددرصد

عزیزم‌یه‌سوال

انتقال‌دومرحله‌ای‌بایددوبارهزینه‌انتقال‌بدی

جنین‌۳روزه‌هم‌‌همون‌قدربایدبدی‌که‌براجنین‌بلاست‌میدادی

برابلاست‌۶۴۰۰ازمن‌گرفتن.

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاطمه جان منم حدود ۱۵سال پیش وقتی دانشجوی کارشناسی بودم مادربزرگم رو از دست دادم. برام خیلی سخت بود، ...

انشالله خدا عمر با عزت به شما و خانواده محترمتون بده♥️

خدا رحمتشون کنه عزیزم🖤🕊️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام‌دوستم.خوبین شماچندهفته‌ای‌عزیزم پادردتوبارداری‌برابعضی‌هاپیش‌میاد.

قربونت خوبم 

من تو شیش هفته فک میکنم 

چون یه پام فقط درد داره حس میکنم جریان خون تو پام قطع میشه بلند میشم راه میرم پامو تکون میدم خوب میشه بازیه ساعت دراز میکشم درد میگیره 

نیکادجان‌سلام جواب‌آزمایشتوگرفتی.انشالله‌که‌مثبتی‌صددرصد عزیزم‌یه‌سوال انتقال‌دومرحله‌ای‌بایددوبا ...

برا من هزینه رو تو دو مرحله گرفتن هر دفعه ۲۴۰۰ بعد سوال کردم اونایی ک یه مرحله ای بودن ۴۸۰۰ گرفته بودن 

برا من هزینه رو تو دو مرحله گرفتن هر دفعه ۲۴۰۰ بعد سوال کردم اونایی ک یه مرحله ای بودن ۴۸۰۰ گرفته بو ...

برای من که بیشتر گرفتن حدودا فکر کنم ۶۵۰۰

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

برا من هزینه رو تو دو مرحله گرفتن هر دفعه ۲۴۰۰ بعد سوال کردم اونایی ک یه مرحله ای بودن ۴۸۰۰ گرفته بو ...

همین‌جنین‌هایی‌که‌الان‌‌انتقال‌دادین؟

شماکدوم‌مرکزهستید؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
قربونت خوبم  من تو شیش هفته فک میکنم  چون یه پام فقط درد داره حس میکنم جریان خون تو پام ...

چندهفته‌بودین.ساک‌دیده‌نشد‌ه‌براتون

بتاتون‌چندبود؟

سلام عزیزم آره همینطور بود فکرنکنم بگه بری اگه رشدشون خوب باشه دیگه داروهارو با سترویاید میده بهت ور ...

ستروتاید دیروز و امروز زدم 

دیگه بعد از ستروتاید زمان تخمک کشی مشخص میکنه؟

رفت و اومد واسه خودمون که راهمون دوره سخته

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
بله  نوین

دومرحله‌ای‌بودین.اینسری؟

چندمین‌انتقالتون‌هست؟

عزیزم ان شالله که مثبت میشه، کاملا میفهمت، منم خیلی با خودم کلنجار میرم که بتونم بدون بچه زندگی کنم

می دونی من اگر با تجربه الانم بر می گشتم به لحظه ای که تصمیم گرفتم بچه دار بشم، هیچوقت این تصمیم رو نمی گرفتم و کلا مسیر زندگیم رو با اهداف دیگه ای که داشتم و بی خیالشون شدم، عوض می کردم. شاید اصلا اون بین مادر هم میشدم اتفاقی. اما با این کارم ذره ذره توی دلم پروروندمش و بزرگش کردم و عاشق حس کردنش شدم و بعد دیگه موقعی به خودم اومدم که کار از کار گذشته بود. مگه دیگه می تونستم بی خیالش بشم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
چندهفته‌بودین.ساک‌دیده‌نشد‌ه‌براتون بتاتون‌چندبود؟

ن دکتر گفت با بتا ۴۵۸۶ یه ساک مشکوک  دید هفته دیگه سونو دارم نگرانم پوچ باشه ک اینقد بتا بالا بوده ولی ساک ندید البته رنج آزمایشگاه برا ماه اول ۵۶۵۰۰ زده بود تکرار بتا هم دادم خداروشکر بالا رفته بود

قربونت خوبم  من تو شیش هفته فک میکنم  چون یه پام فقط درد داره حس میکنم جریان خون تو پام ...

عزیزم پردونیزولون نداری؟ 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈