2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048250 بازدید | 684648 پست
سلام عزیزم ،به سلامتی  رفتی سونو ضخامت ؟ روز چند سیکلی ، سیکلت طبیعی بود درسته؟

سلام عزیزم ممنون هنوز نه انشاءالله هفته آینده یکشنبه نوبت دارم بله طبیعی 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم رفتی آز؟؟ انشاالله خوش خبر باشی بی خبرمون نزاری

سلام‌عزیزم

متاسفانه.منفی‌هست

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبی عزیزم؟؟آره میخواستم ببینم دیروز رفتی دکتر؟؟همه چی الحمدالله خوب بود؟؟

ممنونم عزیزم خودت خوبی

اره رفتم سونو کرد گفت ۳ تا فولیکول سمت چپ داری و ۴ تا سمت راست گفت فردا باز بیا واسه سونو 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
چه دلی داری شما  فردا بی خبرم نزار انشالله با خبرای خوب میایی

پروانه‌جان.منفی‌شدم‌عزیزم

انشالله‌شمامثبتی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزم رفتی آز؟؟ انشاالله خوش خبر باشی بی خبرمون نزاری

ببین‌عزززم‌نوشت0.16

این‌یعنی‌‌منفیه

احتمال‌داره‌آزمایشگاه‌‌اشتباه‌کنه

من انتقال ۴هستم یه بار باردار شدم سقط شد دوبار منفی این بارم نامعلومه فعلا  بعد از مراجعت اگه ...

پروانه جان عزیز دلم انشالا که اینبار مثبتی من دلم روشنه😍

عزیزم ینی ۴بار شما تخمک‌کشی کردی؟!!!🥲😢😢😞😞

میدونی چقدر ضرر داره بخدا سلامتیت مهم تر از جنسیته از حرفام دلگیر نشو خواهرانه بهت میگم خدایی نکرده اگه اینبار جواب نگرفتی دنبال ای وی اف نرو عزیرم میدونی چقد بدنت تا همین الانشم‌ اسیب دیده 

میدونی هربار دوز بالای مصرف دارو چی ب سر بدن میاره؟؟فدات شم ب دخترای نازت فک کن اونا یه مامان سالم میخوان که بهش تکیه کنن و براشون باتنی سالم مادری کنه

چقد سختی کشیدین😔همسرتون نمیگ بیخیال شو؟خسته نشده؟دختراتون بزرگن

خسته که چه عرض کنم هزار بار شکسته شدن و باز از نو بلند شدن بیچاره پابه پای من راه میاد ولی دیگه این تلاش اخرمه نه از لحاظ مالی نه جانی نمیتونم ادامه بدم

ممنونم عزیزم خودت خوبی اره رفتم سونو کرد گفت ۳ تا فولیکول سمت چپ داری و ۴ تا سمت راست گفت فردا باز ...

ممنون عزیزم

عه بسلامتی الان شیراز موندید؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
خسته که چه عرض کنم هزار بار شکسته شدن و باز از نو بلند شدن بیچاره پابه پای من راه میاد ولی دیگه این ...

بازم خوبیش اینه تو همون تهران هستین و نزدیک بهتون ابن سینا.میگم دختراتون بزرگن؟کجا نیذارینش

ون میرین دنبال کارهاتون برا کاشت

بچه ها بعد سقط و آی وی اف های منفی و... میشه فهمید مشکل از رحم هست یا نه؟ چجوری؟ من مشکلم فقط ضخامت ...

هیسترو دادی عزیز؟

دکترت بهت ivig داده؟ 

فکر کنم مشکل رحم رو با هیسترو تشخیص میدن. 

من چون دوتا انتقال منفی داشتم دکترم این سری ivig داد که برای ivf های مکرر و سقط های مکرر تجویز میشه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام‌عزیزم متاسفانه.منفی‌هست

سلام ناراحت شدم واقعا عزیزم درکت میکنم انشاالله خدا به دلت آرامش بده😞😞😞

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من انتقال ۴هستم یه بار باردار شدم سقط شد دوبار منفی این بارم نامعلومه فعلا  بعد از مراجعت اگه ...

پروانه جان مگه ۲تا دختر نداری؟ دیگه بچه میخوای چیکار که اینقدر خودت رو اذیت میکنی؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....