2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
من انتقال ۴هستم یه بار باردار شدم سقط شد دوبار منفی این بارم نامعلومه فعلا  بعد از مراجعت اگه ...

یاخدا چه زیاااد‌ چهار بارخداکنه جواب بگیرین ایندفعه.چرا منفی میشه؟چرا سقط میشه مگ آزمایش ژنتیک نمیگیرن از جنین که مشکل کرونوزنی نداشته باشن و سقط نشن..چیو اصرار کنم به دکتر؟شما مشکل خاصی که نداشتین منفی شد؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاخدا چه زیاااد‌ چهار بارخداکنه جواب بگیرین ایندفعه.چرا منفی میشه؟چرا سقط میشه مگ آزمایش ژنتیک نمیگی ...

دلیل که نمیگن برایه منفی شدنو سقط من مشکل ندارم همه چیم گلو بلبل ولی جواب منفی الانم بیبیچکم منفی شده دیگه توکل به خدا

اصرارو برایه تقویتی شوهرت گفتم شاید دکتر شما اونجوری نباشه ولی دکتر مردان شوهرم با دعوا ازش تقویتی میگرفتم باریم که تقیتی خورد کیفیت جنینامم خوب بود شکر خدا

@rose_710       @یامنان ‍  سلام دوست های  گلم شما خصوصی پیام دا ...

خوبی عزیزم؟؟آره میخواستم ببینم دیروز رفتی دکتر؟؟همه چی الحمدالله خوب بود؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دلیل که نمیگن برایه منفی شدنو سقط من مشکل ندارم همه چیم گلو بلبل ولی جواب منفی الانم بیبیچکم منفی شد ...

ای بابا ان شا الله مثبت میشه عزیزم خوش خبر باشین.خیلی سخته اینهمه راهو ادم بره بی نتیجه باش.هزینه ها درسته ۷۰تا۸۰ میشه؟

جوابهارو باید حضوری ببریم؟واتساپ نمیشه کرد؟

اینو نمیدونم واقعیتش بستگی ب مرکزتون داره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عه .اللن من مسافتم زیاد نوبت اول برم آزمایش بنویسه براهمسرم نمیشه ماه بعدی بدم انجام بده؟تو همون مرک ...

همون روز که میرید بگید براتون بنویسه فقط سه تا ۵روز تخلیه نداشته باشه همون روز میتونه بده والله ما همون روز دادیم ولی بگو دی اف ایم ازش بگیرن چند تا بچه داری ؟

ای بابا ان شا الله مثبت میشه عزیزم خوش خبر باشین.خیلی سخته اینهمه راهو ادم بره بی نتیجه باش.هزینه ها ...

بلللله عزیز من الان فقط برایه همین یه بارم حدودا ۷۰ شده حالا اگه نگیره بازم داستان داریم

دلیل که نمیگن برایه منفی شدنو سقط من مشکل ندارم همه چیم گلو بلبل ولی جواب منفی الانم بیبیچکم منفی شد ...

میگن استرس نداشته باشین ولی واقعا هرچی فک میکنم غیر ممکنه.ولی شمام بسپر بخدا.ولی من فک نکنم تا چهاربار انتقال بتونم برم دنبالش.جنین هاتون از قبل داشتین یا دوباره پانگچر شدین؟

میگن استرس نداشته باشین ولی واقعا هرچی فک میکنم غیر ممکنه.ولی شمام بسپر بخدا.ولی من فک نکنم تا چهارب ...

اااای خواهر دست رو دلم نزار که خونه چند ساله من الان او این راهم ۴بار تخمک کشی کردم ولی خدایی قبلا هزینه ها انقدر نبود مثلا تخمک کشی الان ۱۴ ملیونه اون موقع ۴ ملیون بود یادمه بار اول با ۱۵ ملیون سروتهشو هم اوردم