2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048323 بازدید | 684650 پست
سلام نیکاد جونم امروزم بیبی چکم رنگشو از دست داد 😭😭😭😭😭😭حال دلم خرابه

الهی به این وقت عزیز خدا غافلگیرت کنه عزیزم شاید هنوز زوده

میدونم چقد دلت الان شکسته

منم خواب بودم یلحظه حس کردم خیص شدم دیشب شیاف رکتال گذاشتم یهو پریدم از خواب که نکنه خونریزی کردم

دیدم ترشح آبکی بی رنگه نمیدونم این دیگه چی بود.

خیلی خیلیییییییی سخته اول صبح این شوک

ولی نا امید نباش انشاالله آزمایشت مثبت میشه 🤲🤲🤲

الهی به این وقت عزیز خدا غافلگیرت کنه عزیزم شاید هنوز زوده میدونم چقد دلت الان شکسته منم خواب بودم ...

ممنونم عزیزم از رلگرمیت برات ده تا ایت الکرسی میخونم انشالله خدا نینیاتو سلامت ببهت ببخشه 

حالا تا شنبه ولی واقعا خودمو باختم راضیم به رضاش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم از رلگرمیت برات ده تا ایت الکرسی میخونم انشالله خدا نینیاتو سلامت ببهت ببخشه  حال ...

قربون مهربونیت برم

انشاالله که با دست پر میای امروز سوره حجرات ب نیت مثبت شدنت میخونم امیدوارم خدا دستت پر کنه از هدیه ش

عزیزم روز تخمک کشی خودت با نمونه گیری همسرت یکی هست.قبل از اینکه بری برای عمل خودت اول برید همسرت نم ...

برای منم مهم بود این موضوع ولی شرایط جوری شد که قبل از اینکه از اتاق عمل بیام بیرون حدودا نیم ساعت قبلش همسرم نمونه رو داد.!

الان میگم اینطوری درست نیست، البته سه تا جنین شده،شاید دوباره نیاز باشه پانکچر کنم،بخاطر همین میگم اصلا بیخیال این جنین‌ها بشم نرم برای انتقال😔

نمیدونم این فکر درسته یا دچار وسواس شدم؟!

چکار کنم واقعا!؟؟ 

کسی تو این شرایط بوده!؟

بچه ها اگه کسی ایمنی بدنش بالا باشه بدن بچه رو پس میزنه علامتش لرز داشتنه؟. من باز امروز لرز داشتم و این دومین باره و بعد لرز داشتم تمام بدنم یخ شده خیلی نگرانم دعا کنین اتفاق بدی نیفتاده باشه 

دخترا حالم خیلی بده برام دعا کنید 🥺💔 برای تنهایی مامانم دعا کنید فقط برای خواب میام خونه همیشه پ ...

عزیزم ناراحت نباش شما به عنوان یک دختر وظیفه شناس همه تلاشتو میکنی. اتفاقا من شنیدم در اینجور موارد باید با نظر روانشناس پیش برید و سعی کنید اروم اروم به شرایط جدید عادت کنن. اتفاقا اینکه دایم پیشش باشید کار خوبی نیست. البته الان غم هنوز تازه هست ولی کم کم باید کمکشون کنید به شرایط عادی برگردن. حالا من فکر میکردم به هم برگشتن چون با عمه ها و مامان سفر میرید. از خدا مبخوام زندگی خودت و خانوادتو به بهترین شکل سر و سامون بده. حواست به زندگی و همسر خودتم باشه تو این شرایط روحی دلسرد نشه.چون مطمینا ایشون علاوه بر ناراحتی بابت بچه خودشونم مقصر میدونن

سلام نیکاد جونم امروزم بیبی چکم رنگشو از دست داد 😭😭😭😭😭😭حال دلم خرابه

روز چندمی پروانه جان. اگه روز ۱۰ و ۱۱ هستی تا حدیش طبیعیه. چون اثر امپول از بین رفته ولی باردار هم که باشی جفت هنوز زیاد بتادترشح نکرده. خصوصا پسر که تولید بتاش معمولا کمتره.انشاالله خواست خدا با خواسه دلت یکیه

الهی به این وقت عزیز خدا غافلگیرت کنه عزیزم شاید هنوز زوده میدونم چقد دلت الان شکسته منم خواب بودم ...

عزیزم کاملا آبکیه؟ شاید آب داخل کیسه قل سوم بوده که تخلیه شده. در هر حال نگران کننده نیست. اگر هم اون نباشه کلا حاملگی ترشحاتش خیلی زیاده. من سر دخترم دائم پد روزانه باید استفاده میکردم

برای منم مهم بود این موضوع ولی شرایط جوری شد که قبل از اینکه از اتاق عمل بیام بیرون حدودا نیم ساعت ق ...

عزیرم این چه حرفیه. حتی سخت ترین شرایط و قوانین دینی هم استثنا دارن. ادم میتونه از رو پانسمان هم تیمم کنه یا مثلا تیمم کردن اگر بخواهی مقایسه با غسل یا وصو کنی اصلا از نطر فیزیکی نمیتونن با هم قابل مقایسه باشن اما بازم از نطر معنوی خدا پذیرفته. وقتی ایمان داشته باشی که خدا از رگ گردن بهت نزدیکتره و شرابط و مشکلاتتو بهتر از خودت میدونه، دیگه از این فکرها نمیکنی. منطورم از ایمان داشتن، به شما نیست ها کلی میگم. وگرنه من خودمن گاهی از این فکرها میکنم.

جدی خیلی ترسیدم لرز بدی داشتم کولر و پنکه هم روشن نبود ک بگم از سرما بوده الان بدنم یخ کرده هیچ حرار ...

انشاالله که مشکلی نداره عزیزم. اون لرزی که میگن برای زمان لانه گزینی فدات شم به خودت استرس نده. کلا تو حاملگی هیچی عجیب غریبرنیست. کی باید بری سونو عزیزم؟

انشاالله که مشکلی نداره عزیزم. اون لرزی که میگن برای زمان لانه گزینی فدات شم به خودت استرس نده. کلا ...

پنج تا دیگه آمپول دارم تموم بشه باید برم توکل به خدا ان شاالله ک رفتم سونو همه چی خوب باشه🤲