2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048256 بازدید | 684648 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از پاسخگوییتون عزیزم دعا کنید من هم مثبت بشم شاید دعای شما که انشالله مادر شدید برای خدا ارجعی ...

قربونت برم عزیزم الهی هممون تو این راه نتیجه بگیریم منم خداکنه واقعا مثبت شده باشم چهارشنبه آز دارم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دوستان درباره پایین بودن جنین چیزی میدونید تجربه ای دارید؟ من استراحت مطلق کاملم یه بالش کوچیکم بین ...

الهه جان منم یه‌ جنینم پایین هست بمن کمربند بارداری داد گفت ببند جنین هل بده به سمت بالا

میاد عزیزم  منم علایم نداشتم جز گاهی درد پریود و سینه درد شدید. تا اخرای ۵هفته همه باهم ریختن ...

خداکنه اینجوری باشه همه علایم رو با جون میخرم انشاالله به سلامت فارغ بشی عزیزدلم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خداکنه اینجوری باشه همه علایم رو با جون میخرم انشاالله به سلامت فارغ بشی عزیزدلم

میدونم چه حسی داری دقیقا بار‌ها از خدا خواستم 

و دقیقاً داره همش سرم میاد حتی گفتم خدا بده برای موندنش بازم با خدا چونه میزنم دقیقا الان تو همون شرایطم 

انشاالله خدا بهت بی دردسر وبی دغدغه بده 

الهه جان منم یه‌ جنینم پایین هست بمن کمربند بارداری داد گفت ببند جنین هل بده به سمت بالا

اهان چه خوب ، سحر جان ببخشید چجوریه ؟ از همین ساده ها که زیر دل میبندن همه ؟ وقتی بلند میشی باید ببندی ؟ یا دراز کش هم میبندی ؟ دیگه چیزی نگفت برای بالا رفتنش ؟ مال من خیلی پایینه سحر .پایین نافم کامل خالی شده رفته تو حتی . بالای پوبیسم برامده شده 

باشه عزیزم 😘 کاهو هم امتحان میکنم سوپ بالا میارم 😀 از دیروز همین قرص شروع کردم انشاالله که اثر ک ...

ای جانم میدونم که این حالت ها رو از مادرای دیگه راحت تر تحمل میکنی چون خیلی منتظرش بودی ولی دعا میکنم بارداریت خیلی خیلی راحت و سالم و بی دردسر باشه عزیزم   

اهان چه خوب ، سحر جان ببخشید چجوریه ؟ از همین ساده ها که زیر دل میبندن همه ؟ وقتی بلند میشی باید ببن ...

چه بچه شیطونی بگو اون پایین چکار داری فسقلی😍😍😍 بمن گفت پاک سمن نیم تنه پایین بگیر گفت شب موقع خواب در بیار ساده هست فقط زیر دل بسته میشه من احساس میکنم از وقتی بستم بهتر شده کمتر فشار میاره زیر دلم 

به دکترت بگو اگه اشکال نداره بگیری ببندی

فدات شم بخوبیت دقیقا مثل شما بودم عزیزم بی بی چک نزدی؟  من با خونریزی زیاد بی بی زدم مثبت شد ب ...

جدی، چه جالب و عجیب. خداروشکر به سلامتی گذروندی اون دوران رو

من امروز تازه روز دهم مرحله اول انتقالمه، نزدم بی بی چک چون خیلی بهم می ریزم. همون پنجشنبه می رم آزمایش می دم، شاید صبحش بی بی چک هم بزنم نمی دونم.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈