2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صبحها کلا کمتره حالت لکه داره ولی هست هربار میرم سرویس. روی پد هم هست. عصرها چون فعالیتم بیشتر میشه ...

آمپول انوکساپارین هم داشتین ؟ این هم باعث میشه خون رقیق ش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام عزیزم   آره منم دکتر عارفی قبل انتقال آنوکسا و آسپرین داده بود ولی اینبار دقیقا از ر ...

انوکسا و آسپرین ب نظرم باید قطع کنی باعث رقیق شدن خونت شده شاید خونت زیادی رقیق شده

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
انوکسا و آسپرین ب نظرم باید قطع کنی باعث رقیق شدن خونت شده شاید خونت زیادی رقیق شده

آره عزیزم دارم

آسپرین رو قطع کردم 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ای جون دلم انشاءالله که نی نیات جاشونو تو دلت سفت کردن و۹ ماه دیگه میان تو بغلت مام خوبیم شکر گل پسر ...

انشاالله عزیزم ممنون ای جاانم خدا حفظش کنه براتون گلم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه ها اونایی که مثبت شدن میشه بیان بگن قبل پانکچر بعد پانکچر چیکار کردن توروخدا اگه کسی میدونه تاثیری دارع بگه من هنوز پانکچرمم شروع نشده شاید دوماه دیگه ولی خب خیلی فکرم درگیره دلم میخاد همه چی بخورم همه کاری بکنم بیخیال باشم واس این پانکچر و انتقال یه جورایی خسته شدم ازبس گفتم اینکارو نکن اینکارو بکن اینو نخور اونو بخور 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
منم اونجوری خودمو امیدوار میکنم ولی واقعا نامیدم با اینکه میدونم دوروز دیگه وقت دارم😭😭😭😭

پروانه‌مگه‌چندروزانتقال‌دادی.نامیدشدی

ول‌کن‌بیبی‌رو.بدتررواعصابت‌راه‌میره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
هنوزم مطلقه استراحتت من مهمون ناخوانده برام اومد امروز کمی تحرک داشتم

من‌۳روزاول‌ازخونه‌بیرون‌نیومدم.اماآشپزی‌کردم.ظرف‌شستم

اگه‌مثبت‌بشم.به‌استراحت‌ربط‌نداره

همشهری‌ماباقطاررفته‌انتقال‌وبرگشته.همه‌کارهای‌خونشم‌کرده

مثبتم‌شد.فکرت‌درگیراستراحت‌نکردم‌اینانکن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم شیاف داری یا آمپول؟

نیکادجان‌علایم‌چی‌داری

دیگ‌بیبی‌ننداختی

حق داری عزیزم میفهمم چی میگی کاملا درکت میکنم خدا خودش کمکمون کنه هممون مثل همیم واقعا گناه داریم😢ا ...

🥺💖

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈