2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048247 بازدید | 684648 پست
عزیز دلم تو مرحله انتقال هستین یا پانچر؟ بنطرم برو دندونا رو درست کن سلامت خودت از ای وی اف واجب ت ...

میخام انتقال بدم. دل تودلم نیست. استرس دندونهام یه طرف با دارشدنم هم یه طرف

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
میخام انتقال بدم. دل تودلم نیست. استرس دندونهام یه طرف با دارشدنم هم یه طرف

پس حتما اول دندون هارو درست کن 

که انشالله باردار شدی تو بارداری خیلی اذیت میشی با دندون خراب 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس حتما اول دندون هارو درست کن  که انشالله باردار شدی تو بارداری خیلی اذیت میشی با دندون خراب& ...

باشه ممنون دوستم. إن شالله به زودی مادربشید وبه آرزوهاتون برسید

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
باشه ممنون دوستم. إن شالله به زودی مادربشید وبه آرزوهاتون برسید

قربونت برم عزیزکم 🫀🌈

انشالله که بهترین ها برات رقم بخوره 🫶😘

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@poweroflove     سلام مامان مهربون حالت خوبه مهربان جان؟روزهای قشنگت به خوشی بگذره عزیز ...

سلام نازنین، الحمدلله رب العالمین

از لطف خدا و داشتن دوستای بی نظیری مثل شما خوبم  

الهی قربونت برم عزیزم، به زودی این روزا نصیب و روزی خودت به حق امام رضا (ع)  

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
اینقدر من به بودن باهاتون عادت کردم که تقریبا ۳یا۴ روز بود نبودم ۴۰تا صفحه داشتم همه رو خوندم که از ...

از بس نازنین و مهربونی  

ای جاااااااااااانم چی از این بهتر

الهی خدا سالیان سال سایه پدر و مادر و برات نگه داره عزیزم 

لذت ببر از هوای پاک و جای ما هم نفس بکش 

چقد خدا قشنگ همه چیزو برات چیده عزیزم

این مدت تا میتونی کیف کن و خودت رو آماده کن واسه انتقالی که قراره باهاش مامان بشی و پدر و مادرت رو به آرزشون برسونی ان شاءالله  

بچه ها من هرسال ‌خیلی لواشک درست میکنم امسال هرچی درست کردم یاد شماها بودم و خیلی دلم میخواست هرکدوم ...

وای خدای من، آب دهنم......... جمع نمیشه که....  

خدا حفظت کنه عزیزم و بهت سلامتی عطا کنه

همین که بهمون گفتی کمال معرفت و محبتت رو می رسونه

بچه ها من تو اداره که هستم بخاطر اینکه کیبورد استفاده کنم باید بیام جلو یکم و نمیشه قشنگ تکیه بدهم ب ...

آییییییییی گفتی هاااااااا      

سلام خوبی امروز سونو داشتی بیا خبر بده از خودت😍

سلام به روي ماهت عزيزم

ببخشيد دير جواب دادم

شنبه رفتم سونو و فقط دو تا ساك ديد يكي كوچك و يكي بزرگ

گفت دو هفته ديگه باز برم سونو

ممنون كه به يادم بودي

خودت چطوري؟ رفتي سونو؟ 

بچهها کسی قبل از انتقال اسپرین مصرف کرده.  دکتر بهم نداده بود یه پنجاه تاخوردم  . از سه روز قبل انتقال  اونکسا شش هزار داده،اسپرین گفت بعد انتقال میدم.  استرس دارم جان من اگه بلدین جواب بدین اخه دکتر عارفی قبل از تخمکشی هم اسپرین داده بود بهم اون زمانا،   الان دکترم یکی دیگست ولی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دكتر عارفي به من آسپرين نداده فقط آنوكسا داده شنبه ازش پرسيدم گفت زوده براي آسپرين

عه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم