2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
اقوام ماهرکی رویان رفته ناراضیه خیلی ضعیفن وبی خیالن نسبت به بیماراکثرابعدش تومراکزخصوصی ونیمه دولت ...

عزیزم منم رویان هستم و خداروشکر راضی ام

بهرحال همه مراکز شلوغ هستن ولی باور کن من هر بار میرم ویزیت کل پرونده رو از اول تا آخر مطالعه می کنن و بعد نظر میدن

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم رویان هستم و خداروشکر راضی ام بهرحال همه مراکز شلوغ هستن ولی باور کن من هر بار میرم ویزیت ...

عزیزم مطب دکتر مشایخی بری بهتری یا اینکه بریم خود رویان پرونده باز کنیم 

سلام دوستان من امروز دوتا بی بی چک با مارکای مختلف گذاشتم هردوتاش مثبت بود ولی کم رنگ بود یکیش خودکاری یکیش قطره چکانی به نظرتون مثبته دیگه؟ کاذب نیس؟ من روز ۱۲ انتقال اول و روز ۱۰ انتقال دوم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم منم رویان هستم و خداروشکر راضی ام بهرحال همه مراکز شلوغ هستن ولی باور کن من هر بار میرم ویزیت ...

ببین عزیزم من از رویان ناراضین نه اینکه باهاش نتیجه نگرفته باشم نه برا این میگم چون خاهره من بعد از ۴پانکچر دکتر براش یه تشخیص میداد ولی چون هر دفعه یه دکتر هست و جایگزین زیاده هرکدوم یه حرفی میزدن و باره چهارمم هیچ به هیچ !اینو میگم که هر مرکزی هم راضی هستن یه تعداد هم ناراضی ولی من به شخصه از اینکه باید هر مریض چنددفعه منفی بشه و بعد بخان کاری براش انجام بدن ناراضیم من برا باره دوم میخاستم ازمایش ایمنی بدم نداشتن گفتم خراش گفتن نه گفتم پی آردی گفتن نه درکل نظرشون این بود شما ۴بارمنفی سو بعد انجام بده خب مگه من پولم روحم جسممو از سر راه اوردم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام دوستان من امروز دوتا بی بی چک با مارکای مختلف گذاشتم هردوتاش مثبت بود ولی کم رنگ بود یکیش خودکا ...

مبارکه عزیزم چقد خوشحال شدم نمیاد جان شما همونی بودی که باره اول منفی شدی و باره دوم سقط؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام دوستان من امروز دوتا بی بی چک با مارکای مختلف گذاشتم هردوتاش مثبت بود ولی کم رنگ بود یکیش خودکا ...

خدارو شکر به به چقدر خوبه آدم اول صبح میاد خبرای خوب میشنوه 

مبارکت باشه عزیزم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
مبارکه عزیزم چقد خوشحال شدم نمیاد جان شما همونی بودی که باره اول منفی شدی و باره دوم سقط؟

ممنون هرچی سعی میکنم عکسشو بزارم شماهام ببینید نمیشه نمیاد برام دعا کنید همه چی خوب پیش بره.

نه عزیزم من بار اول مثبت شدم و سقط شد بار دوم منفی این سری هم انتقالم دو مرحله ایی بود

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خدارو شکر به به چقدر خوبه آدم اول صبح میاد خبرای خوب میشنوه  مبارکت باشه عزیزم

ممنون عزیزم یعنی این خوشحالی رو باور کنم🥺🥺 اخه یکم کمرنگه عین خط اول پررنگ پررنگ نیس امروز تولدمه میترسیدم منفی بشم داغون بشم الانم استرس آز دارم نکنه مثبت نشه

ممنون عزیزم یعنی این خوشحالی رو باور کنم🥺🥺 اخه یکم کمرنگه عین خط اول پررنگ پررنگ نیس امروز تولدمه ...

سلام عزیزم 

مبارکه🤩

عکس رو تو این سایت اپلود کن لینکش رو بذار

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ممنون عزیزم یعنی این خوشحالی رو باور کنم🥺🥺 اخه یکم کمرنگه عین خط اول پررنگ پررنگ نیس امروز تولدمه ...

😍😍مبارکه عزیزم خداروشکر  برای روز ۱۰ و ۱۲ بایدم کمرنگ باشه 

نیکاد جان دکتر شما تو  رویان کیه ؟

ب تظرتون مطب خوبه یا خود رویان پرونده داشتن ؟

راستی تولدتونم مبارک✌😍

واییی نیکاد جونم روزمو ساختی دختر مبارکت باشه خوار چرا کاذب برو حاااااااالشو ببر