2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
تو سیکلی که استرادیولو شروع میکنی نمیتونی سیکل قبلش باید بدن برات . به سلامتی انشالله جواب سختی هات ...

پروانه شما دیگه از فردا که بی بی بزنی اگه یکشنبه از شنبه رنگش بیشتر باشه دیگه میتونی یه نفس راحت بکشی😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیزم امروز جمعه متعلق به امام زمانه برای سلامتیه بچه های آترین هر دوشون صحیح و سلامت بیان بغ ...

عزیزم من دوتا یس به نیت دوتا جوجه اش خوندم. انشاالله که خیر این مهربونیت به زندگیت برگرده

پروانه شما دیگه از فردا که بی بی بزنی اگه یکشنبه از شنبه رنگش بیشتر باشه دیگه میتونی یه نفس راحت بکش ...

اره والله برام دعا کن یعنی امروز حساب کردم اگه خدا بهم نظر کنه برج ۱۱ بغلش میگیرم 😍😍😍😍😍

سلام خاله سمیه جون قربونه مهربونیت، به لطف خدای مهربون من نمردم و این لحظه رو تونستم ببینم🥹 خاله ...

سلام ای جوننن دلمممم .خاله فدای قلب کوچلوش بشه ❤️❤️❤️ که ان شاالله ۱۲۰ سال بتپه 🥰🥰🥰 خدارو هزاران مرتبه شکر برای تجربه این لذت شیرین ❤️❤️❤️ ان شاالله که تا آخر بارداری راحتی داشته باشی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
علیرضایی هستم.بجز هزینه های بالاش همه چی عالی 😂

ایشالا نتیجه عالی هم بگیری عزیزم♥️من برا ۱۴تیر پیش علیرضایی نوبت دارم.. ولی گیج شدم نمیدونم برم اونجا یا رویان یا ابن سینا🥴🥴🥴

دوبار آی وی اف منفی داشتم واقعا توان ندارم دیگه🥲

هزینه هاش چجوریه مگه؟؟چقد درمیاد کلا؟

قربونت عزیز قسمت منم همین بود  ولی راحت کنار اومدم باهاش اما شوهرم سختشه میگه پس چرا خدا معجز ...

خداروشکر واقعا دختر قویی هستی و خیلی خوب باهاش کنار امدی.شوهرت هم غصه نخوره بزودی زود معجزه خدا رو میبینی .دست از تلاشتون برندارین .سنی هم نداری شما میتونین 🥰🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
واسه پانکچر تنها ۵۰ میلیون داشته باش.

اوه یا خدااا بدون داروهاش؟؟

انقد نظرای مختلف تو نی نی سایت دادن درباره دکترا و مرکزا آدم واقعا گیج میشه منم نمیتونم ریسک کنم خیلی سختمه این روزا هی میگردم هی نظراتو میخونم🥴😔

نمیدونم واقعا کدومشون بهترن و فقط ب فکر پول نیستن🥺

عزیزم روزی چندتا استرادیول داری؟ کلا روال دکتر رستمی چه جوریه واسه انتقال

سیکلم طبیعیه استرادیول ندارم والله من خوب آشنایی ندارم از روال کاراشون

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم الهی به حق صاحب الزمان ومادرش که اینبار همه چی محیا بشه وانتقالت مثبت بشه 🤲🤲🤲🤲

ممنون آترین جان از دعای قشنگت

الهی شماهم جوجوهاتو صحیح وسالم بغل کنی❤️😘

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
آلا، داداشم، رادیس، حورا، فاوالی، رز، طوطیا، فطررس، عبدالواحد، یا منان، ماهییا، آستاره، پروانه، نهال ...

الهی عزیز دلمممم ان شاالله که همینطور و بزودی زود شامل حال همه ما میشه .باور دارم که خدا همین نزدیکی است ...❤️❤️❤️🥹🥹🥹🥹