2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048257 بازدید | 684648 پست
من فقط از بو شوهرم بدم میاد.مخصوصا وارد خونه میشه چیزی نمیگم ولی وقتی میاد روتخت خودم میکشم عقب متوج ...

نی نی ت دختره 😍😍منم از بو شوهرم بدم میومد خاهرشوهرم بهم میگفت بچت دختره چون اتفاقا خاهر شوهرمم از بو شوهرش بدش میومد بچش دختر شد من انقد ش. هر در ب درمو لنگ و لگد میزدم میومد طرفم میگفتم ب من نچسب بو میدی 🤭🤭

آخی، طفلکی. آره شنیدم بعضیا به شوهرشون ویار پیدا میکنن. واقعا برای هر دو طرف سخته🥴

من هم مثل تو ویار ب غذا و بوش داشتم هم ب شوهرم ویار داشتم یعنی یک ماه نون خشک خوردم البت غذا خودمو متنفر بودم غذا بقیه رومیخوردم البته اگه مثلا کرغ نبود و سبزی نداشت و هزار قرو قمبیل اونم کم تازه همسایه ها ک غذا میپختن عذابم بود بخاطر بوش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیز دلم . واسه دوقلو شدن به نظرتون خوبه برم سراغ این روشا؟ 

با قرص تحریک تخمک گذاری هم میشه

مثل لتروزول .کلومیفن

داروهای آی وی اف خیلی عوارض داره

سینه های من پراز کیست شده

بارداری دوقلو هم برای مادر خوب نیست

ولی خانم هایی که با آی وی اف باردار میشن به خاطر شانس بیشتر چندتا براشون انجام میدن که حداقل یکیش بگیره.وقتی هم میگیره آدم دلش نمیاد ازبین ببره

الهی شکر الهی تا آخرش نداشته باشی نه خواهر همه چیز امتحان کردم.بیشتریا انگاری مایعات بدتره ولی نو ...

قربونت❣️

حتما ۲۰ رفتی دکتر این موضوع رو باهاش درمیون بزار بهتر میتونه بهت کمک کنه

فک کنم معده ت سرده، اینایی هم ک گفتی همشون سردیه حتما برا همین واکنش نشون میده

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
با قرص تحریک تخمک گذاری هم میشه مثل لتروزول .کلومیفن داروهای آی وی اف خیلی عوارض داره سینه های من ...

اخ اره من از قبل زیر بغلم غده لنفاویش ورم کرده بود سونو و چندتا دکتر رفتم گفت مشکل نداره خطرناک نیست ولی الان درد می‌کنه زیر بغلم ورمش هم بیشتر شده خدا بخیر کنه 

بازم صحیح و سالم به دنیا بیاد تمام دردارو به جون میخرم تحمل میکنم 

اخ اره من از قبل زیر بغلم غده لنفاویش ورم کرده بود سونو و چندتا دکتر رفتم گفت مشکل نداره خطرناک نیست ...

واقعا وقتی نتیجه بده بازم خوبه

شما الان چون داروی هورمونی مصرف میکنی ورمش هست

من نزدیک عادتم خیلی اذیت میکنه

درد زیر بغل رو که دارم و میخوام برم دکتر چون میزنه به گردنم

جدی؟ من فکر میکردم با روشای مصنوعی قطعیه 🤕 دوره بارداریش اگه زیاد سخت نباشه بعد از به دنیا اومدنشون ...

اگه تا حالا اقدام نداشته باشی باید دکتر خیلی پول دوست باشه که بخواد برات ای وی اف انجام بده 

چون معمولا میگن سنت بالا باشه ۶ ماه ،سنت پایین‌ باشه یکسال اقدام داشته باشید اگه نشد بیاید 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
به خلطر همینکه از اول دلم دوقلو میخواست اصلا تا حالا اقدام نکردم 🤕

اگه از لتروزول یا کلومفین استفاده میکردی و طبیعی اقدام میکردی شاید دوقلو میشد 

اگه طبیعی باردار میشی یه نصیحت خواهرانه میکنم بهت اصلا طرف ای وی اف نرو ،دیگه ماها اکثرا ۷,۸ سال شاید بیشتر درگیر بودیم‌ مجبور شدیم بریم‌ ،بازم گاهی اوقات کم‌ میاریم ،خیلی سخته

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اره دیگه حالاها دردش هست فک میکنم  به خاطر قرص استرادیول

من عادت دارم بعد از دسشویی خودمو با سشوار خشک کنم چند روز هم با جوش شیرین خودمو شستم
الان ن سوزش دارم ن خارش ن ترشحات مشکوک
فقط قسمت بیرونی واژنم قرمز شده و لبه های داخلی خط قرمز انداخته خیلی میترسم
برا هیسترو مشکلی پیش نیاد از دکتر دوپور تو اینستا پرسیدم جواب ندادن
از دکتر صادق زاده پرسیدم گفتن که ربطی به واژن نداره عملم و اگه عفونتی هم ببینن بعدا آنتی بیوتیک میدن
اگه میشه منو راهنماییم کن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اگه از لتروزول یا کلومفین استفاده میکردی و طبیعی اقدام میکردی شاید دوقلو میشد  اگه طبیعی باردا ...

شما سوال منو میتونین جواب بدین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من عادت دارم بعد از دسشویی خودمو با سشوار خشک کنم چند روز هم با جوش شیرین خودمو شستم الان ن سوزش دار ...

خب اگه سوزش خارش نداری یعنی عفونت نداری اون قرمزی هم برا قسمت بیرونی فک نکنم ربطی داشته باشه ولی خب چرا سشوار بگیری با یه دستمال نخی خودتو خشک کنی هم خوبه