2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048361 بازدید | 684651 پست
واویلان اون دیگه چه اجنه ی ؟ الهی همیشه حال دلت خوب باش و اونا حسرت زندگیتو بخورن. مطمئن باش که ح ...

بخدا الان امروز باز اومدم باغ باهاشون نمیخاستمم بیام شوهرم زوری اورد فقط دلم میخاد برگردم من موندم تنهاجدا نشسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون نازنین بابت تبریکت❣️ خدا میدونه یاد تک تکتون هستم اگه قابل باشم🌹 باور داشته باش خدا همه این ...

ممنون خاهره مهربونم انشالا ❤️❤️❤️

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من فردا برا آزمایش و دکتر باید برم بیرون دیگه ان شاالله مثبت شد باز بشینم خونه

تست دیشب بالاخره چیشد

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من هنوز پریود نشدم برم تو سیکل انتقال فعلا منتظرم که صددرصد حکمتی داره که اینبار طول کشیده بعد از ت ...

مگه چند روز شده که قطع کردی؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
اگه تونستی پیدا کنی سر ساعت بزن اما چند ساعت مشکلی نداره ولی تا فردا ظهر باید بزنی 

اوکی مرسی عزیزم حالا فردا باید ناشتا برم آزمایش بدم چون برا تیروئیدم هست بعدش حتما تا ظهر میزنم تا باز جواب آزمایش آماده بشه ببینم چیکار باید بکنم 

بچه ها یه خواهش دارم لطفاً لطفا کسی هست که مشکل منو داره راهنماییم کنه یه دنیا ممنون من مشکلم اینه ...

عزیزم از گروه طب اسلامی در مورد سوالت این مطالب توضیح داد. انشاالله برات مفید باشه👇👇

✅حنا با خشک کردن رطوبت های فاسد جاری در بدن ضد انواع بیماریهای نزله ای هست که 99درصد بیماریها نزله ای هستند یا بخاراتی

✅️بهره‌مندی از خواص و فواید نمک طعام صرفاً منحصر به مصرف خوراکی آن نیست. استفاده از کیسه نمک (برای تمام دردهای ناشی از سردی و رطوبت)،استحمام در آب نمک (برای بیماری‌های ناشی از غلبه رطوبت)، ترکیب نمک و عسل به عنوان خمیردندان،قرقره کردن و استنشاق آب نمک که برای رفع التهاب، گلودرد و رفع نزله بسیار موثر است.

⭕️مصرف زیاد سیر و پیار خام، خون را گرم کرده و گرمای حاصل از آن دیر از بین می‌رود،این گرما ممکن است به قلب صدمه بزند و منجر به تپش قلب، اضطراب، بی‌خوابی، تعریق و فراموشی شود.
⭕️سیر و پیاز ذاتاً مضر دِماغ(مغز) هستند
⬅️همچنین سبب تولید بخارات شده و خلط پشت حلق نزله ایجاد می‌شود (نزله پدر بیماریهاست)

✅️خوردن حتی یک قاشق عرق اسطوخدوس درشب تاکید میشه برای شب تا ریزش نزله سردبه پایین تنه قطع شود و مرکزکامپیوتربدن یعنی هیپوفیز درمدیریت بدن هوشیارتر رفتارکند.

این روزا قلبم با خبر خوب تو عجیب آروم میشه  منتظرت هستم تا بیای و قلبمو آروم کنی😭

الهییی قربووونت برم عزیزم🥺😘😘😘اشک منم دراوردی دختر😅 ان شاالله خوش خبری همه بچه های اینجا😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام آترین عزیزم الهی این لحظه ها ب زودی نصیب همه ی دوستای نازنینم بشه خیلی خیلی ازت ممنونم یادم ب ...

ای جانم خدارو شکر انشاالله به شادی و سلامتی بقیه مراحل رو بگذرونی و بغلش کنی عزیزم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
۹صبح اگه جنینم بلاست بشه برام دعا کن فقط یکی یه دونه ی مامنشه تکو تنهاس 

انشاالله به حق امام زمان بلاست میشه و یه انتقال خوب در پیش داری عزیزم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن