2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048428 بازدید | 684655 پست
برا شما هم خلط پشت گلو جوری بود انگار ببخشید مخاط از بینی به گلوتون میریزه

سلام عزیزم 

حالا اینی که من تجربه کردم هم امتحان کن. با سرنگ بدون سوزن آب جوشیده و نمک رو میفرستم داخل بینیم و از گلو بیرون میارم همراه مخاط.

منم داشتم خلط پشت گلو، البته دوره ای هست برای من، بیشتر فصل سرما. اما مثلا باردار که بودم خیلی اذیت کننده بود، حالت تهوع رو تشدید می کرد. باهاش می ساختم دیگه.  این سرنگ موقتی تسکین می داد مشکلم رو.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
اها مرسی بعد کیفیتش بهتره اینجوری باشه

اره

مقداری رشد کرده روزششم اماده است که بچسبه به رحم

من سایت مام ومیخوندم اونوقت که مام میرفتم خیلی توضیحات خوبی درموردتخمک واسپرم وجنین وچندروزبودن داشت

مثلا درموردگریدشون که کدوم حرف نشون دهنده کیفیت جنین هست کدوم براکیفیت جفته

مطالب جالبی داره وقت کردی سرچ کن

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امید داشته باش :)

https://uupload.ir/view/vid_46780401_000357_322_3n60.mp4/

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

لطف میکنی عزیز دلم بله فردا اگه جنین مامان تنبل بازی در نیاره بلاست بشه واییی امروزم تعطیلن زنگ میزد ...

😍😍😍😍

خدا حفظش کنه برات قشنگم

🧿🧿🧿🧿🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

گلم بی بی نزن فقط ذکربگو یاجوادالائمه ادرکنی دلت آرومیشه ان شاءالله به حق امام جواد (ع)دردانه ام ...

ممنون عزیزم ♥️

ولی خب واقعا نه استرس میگیرم نه حالم بد میشه 😁

چقدر باید این ذکر رو بگم😍

آخه نذر صلوات هم دارم روزانه..

فقط این سر دردم ناراحتم کرده🥲 ۳ روزه باهامه ولی امروژ شدید تر شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزم ♥️ ولی خب واقعا نه استرس میگیرم نه حالم بد میشه 😁 چقدر باید این ذکر رو بگم😍 آخه نذر ...

هرچقدردرتوانته بگو

سردردت براگوشی هست

اصل ذکر۱۴۰۰۰تا تو۱۴روزهست

خدایابه امیدخودت🌺
اب بریزه ادرارت رقیق میشه نتیجه رودرست ممکنه شون ندهه ک دختر یه بی بی دیگه میزدی

عزیز دلم دوتا زدم ولی میدونی چطوری

با خودم گفتم شاید بیبی چکم خراب شده اب ربخت روش

ادرارم رو نگه داشتم نیم ساعت بعد دوباره باهاش تست زدم

متاسفانه اون یکی بیبی رو خراب کرد☹️

انگار اونی که اب ریخت توش سالم تره تا اونیکی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچقدردرتوانته بگو سردردت براگوشی هست اصل ذکر۱۴۰۰۰تا تو۱۴روزهست

من شغلم با گوشیم هست یعنی عادت دارم همیشه دستمه ..

ممنون عزیز دلم♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جان امروز روز چندم انتقالت هست؟

عزیز دلم با روز انتقالم میشه روز ۱۱

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیروییددارین؟

والا دکترم ازمایشامو دید گفت خوبه چیزی نگفت دیروز رفتم مرکز براتشکیل پرونده گفت tsh سه هست و یه خورده بالاست 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️