2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیروزودشدن پری مهم نیست فقط اینکه سینافکت میزنم پری دیربیاد تموم بشه چیکارکنم واینکه سینافکت دستورش ...

بازم باید بگیری

از بعداز دوم پری سینا فکت نصف میشه مثلا 50واحد میشه 25یا23واحد تا شروع پرژسترون میزنی اگه اشتباه نکنم 

عزیزم شما هم پردنیزولون داشتید ؟ از چند روز قبل انتقال مصرف کردید؟ میخوام به یه اجماعی برسم از چند ن ...

عزیزم من جنین فریز انتقال دادم وقتی داروی انتقال شروع شد پردنیزولون ۵ میلی هم برام تجویز کردن تا هفته ۱۶ بارداری مصرف کردم

عزیزم واقعا دردناکه تنها راهش اینکه عمقی وبا ارامش بزنی کمکم خالی کنی دردکمتر داره بعدشم کمپرس گرم ب ...

پروانه جان عمقی یعنی چطوری من با سرنگ 3 سی سی زدم سوزنش هم تا ته داخل برده بودم 

آره گفتش ویتامین دی ۵۰هزار نخور چقد کم امپول داده بهت من ۵ روز قبل انتقال تا الان که ۳۰ روز از انتق ...

.

اره باید به دکترم بگم ببینم چی میگه. شانس فردا هم تعطیله.البته من سه روز قبل از انتقال دو تا باهم روزی میزدم. مرسی از راهنماییت عزیزم