2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
مرسی عزیزم. من عجیب خلقه م بهار نه اهل میوه م نه اهل سبزیجات از یهفته بعد از انتقال گوجه سبز بخاطر ...

خب همینه یوبس میشی. میوه و سبزیجات زیاد بخور. 

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتشم بهاره جونم😍 خدایا 😍 اصلا باورم نمیشه  فردا اگه مثبت بشه چیکار کنم چطوری سعید رو قافل ...

من خودم ۴_۵ روز صبر کردم. آخه بی بی چک روز ۶ خییلی کمرنگ بود. یادمه قشنگ که انداختمش کنار گفتم منفیه، یه ربع بعد رفتم بریزمش دور دیدم یه هاله خیییلی کمرنگ داره. روزای بعدشم که میزدم یه روز در میون کمرنگ و پر رنگ میشد. خلاصه ۴-۵ روز طول کشید تا مطمئن بشم بی بی درسته

فدات نمیدونم گلم اگه مثل مادر شوهر من ب همه میگه فعلا حرف نزن تا ازمایش و بگیری خیالت راحت تر باشه😍 ...

😁😁😁

آره به خواهراش میگه از ذوقش راست میگی

ولی خب منم دهنم لغه 

سعیدم لغه...

من سعیدو قافلگیرش کنم بازم ب مامانش میگه😁😂

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیز م خیلی مبارکه الهی به سلامت بغل بگیری نی نی های نازتو  نه بذار جواب ازمایشتو بگیر بعد بگو

چشم ♥️

ممنون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم منم مثل شمام عزیزم.به دکتر گفتم ی قرص داد خوب بودم البته به دلیل فول دارو بودن آب زیادی میخورد ...

منم همینجور شدم عزیزم فقط سبزیجات ومیوه زیاد بخور ی ذره راحتتر بشی من سیب وخیار وکیوی وماست پروبیوتیک ولواشکم درمواردی معدمو نرم میکنه 

عزیزدلم فدای مهربونیت برم ممنون این نیز بگذرد... بهترین کارو میکنی 😍 به خودت برس  اینجور مو ...

قوربونت برم من 

شوهرمنم زیاد علاقه ای نداره هر سری ب اسرار خودم انجام دادم 

میگه حوصله داری بجا بچه داری و کهنه شستن بخودت برس و خوش بگذرون 

من خودم ۴_۵ روز صبر کردم. آخه بی بی چک روز ۶ خییلی کمرنگ بود. یادمه قشنگ که انداختمش کنار گفتم منفیه ...

منم همینطوری میشم مطمئن

ولی خب من الان روز ۱۰ هستم با روز انتقال..

توقع ام از دوتا جنین بیبی چک پر رنگ تر بود😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت برم عزیزکم 🫀🌈 انشالله میگم بنظرت همین فردا که مادر شوهرم هست خوشحالش کنم  یا صبر ...

وااای نه فاطمه. چون آزادسازی زدی صبر کن مطمئن بشی.

یه وقت خدایی نکرده به خاطر آزادسازی باشه خیلی اذیت میشید

قوربونت برم من  شوهرمنم زیاد علاقه ای نداره هر سری ب اسرار خودم انجام دادم  میگه حوصله د ...

😘😘

اینام تظاهرشون برای ماست و از درون ...

سعید بچه خیلی بیشتر از من دوست داره

ولی میبینه اذیت میشم دوست نداره برم تو درمان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وااای نه فاطمه. چون آزادسازی زدی صبر کن مطمئن بشی. یه وقت خدایی نکرده به خاطر آزادسازی باشه خیلی اذ ...

آره 😎 راست میگی

باشه صبر میکنم 

امروز مثل این دیوونه ها همش میخندم 🫤😂 مادرشوهرم یه طوری نگام میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت برم عزیزکم 🫀🌈 انشالله میگم بنظرت همین فردا که مادر شوهرم هست خوشحالش کنم  یا صبر ...

من تا وقتی از قلبشون مطمئن نشدم به کسی نگفتم فقط بین خودم و شوهرم موند. حتی به مامانمم نگفتم.

وقتی از قلب مطمئن شدیم به مامان و باباها گفتیم ولی خواستیم تا غربالگری اول به هیییچ کس نگن.

غربالگری اول رو دادم و خیالم راحت شد علنی کردیم. البته الان هیچکس تو فامیل نمیدونه دوقلو داریم😁. گذاشتیم به دنیا اومدن همه رو غافلگیر کنیم🤣

بلاست بود یا ۳روزه؟

بهم روز انتقال گفت کامپکت ۵ روزه :/

حالا نمیدونم چرا گفت کامپکت ولی ۵ روزه

گرید a,ab  بودن

1
5
10
15
20
25
30
35
40