2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
سلام عزیزم پس هتدوانه بخورم ؟از بعداز انتقال نخوردم عزیزم آبش میگیریم بنظرت تاثیر داره ؟

من همه چی میخورم غیر ادویه جاتی که نوشته شده مضره

نمیدونم ولی به نظرم فیبر خود میوه جات مانع برای یبوسته. اگر بدت نمیاد خود هندوانه رو بخور. کلا میوه و سبزی زیاد بخوری اصلا مشکل پیدا نمیکنی

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا یه سوال این قرص زیر زبانی که گرفتم یخچالی نیست برا هیسترو😅😅🤰🤰🤰🤰🤰

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
طوطیا جونم 😍😘 ولی هیجان صبح رو ندارم چون بهش باور ندارم🥲😂 آخه داره خشک میشه و شبیه هم... ولی ...

والله برایه من هرروز از دیروزیه دیرتر رنگ میگرفت اگه برایه امپول بود ولی برایه بارداری هر روز نسبت به دیروزیه زودتر وپررنگ تر میشد گاها هم همرنگ بازم جای امیده شما خودت اونجوری میبینی ولی به نظرم امروزیه پررنگ تره 

عزیزززززم چه خوب که باهمیم 😍  من دکترم فراموش کرده امپول انوکساپارین برای این دوروز برام تجوی ...

منم دیروز پی ار پی کردم میگم من مواد بعد بلند شدن ازم خارج شد مگه موادو تزریق نمیکنن بعدش چقدر رو تخت موندی ؟

ای حونم من فهمیدم که بی‌بی چک زده انشاالله امروز آزمایش نداریم ؟

منم فهمیدم، ازش سوال کردم ولی پیچوند و در رفت🤣

نمیدونم. فعلا بی بی چکا دارن خوشحالمون میکنن، الهی همشون حامل خبرای خیلی خوب باشن برامون

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
فاطمه جون حالا که بیداری یه حمد یا صلوات برام بخون بعد برو از درد دیگه جون ندارم 

وای عزیزم هنوز درد داری میگم نکنه کلیه یا عفونت روده دور از جونت باشه اصلأ ربطی به نینی نداره ؟

نمیشه ی دکتر داخلی بری الهه همون تو شهر خودت ؟

عکس اول بیبی چک عکس دوم بیبی چک  دخترای قشنگم جفت بیبی چکا ۴ صبح زده شده اما یه تفاوتی دا ...

مبارکه عزیزم،امروزی پررنگترشده،خداروشکر🙏🙏💜💜بعداون همه سختی خداروشکرنتیجه گرفتی،ایشالابتای تپلتوبرامون بیاری،خیلی برات خوشحال شدم😍😍

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عکس اول بیبی چک عکس دوم بیبی چک  دخترای قشنگم جفت بیبی چکا ۴ صبح زده شده اما یه تفاوتی دا ...

وای فاطمه الان دیدم عکس بی بی چکا رو خدایااااا شکر حتما مثبته مبارکا باشه 

الحمدالله رب العالمین

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن