2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
سلام دوستان من الان دکتر بودم و انتقالم افتاده انشالله روز شنبه  فقط من چند روزه دارم انوکساپا ...

اره عزیزم من از روز سوم پریودی انوکسا داشتم قطع هم نشد 

الانم دوباره تو سیکلم از روز سوم دارم انوکسا

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😘😘😘😘 از هیجان دل‌درد گرفتم😂😂 یهو شوک زده شدم مخصوصا که میگی پر رنگ تره حالا من ب عکس نگاه م ...

انشاالله پررنگتر هم میشه جونم 🙏🙏😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
موفق باشی عزیزجانم برات ایت الکرسی میخونم انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️

ممنون عزیزم گفتن ساعت هفت و نیم ناشتا مرکز باشم خدا بحق این روزای عزیزش همه رو حاجت روا کنه منم جزءشون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
به سلامتی و موفقیت💕

ممنون عزیزم مهتاب من هر از گاهی که ببخشید دسشویی میرم گاها با کاغذ توالت که خودمو تمیز میکنم ترشحاتم زرد رنگه این اشکال نداره خارش و سوزش ندارم میترسم یکم بنظرت مترانیدازول استفاده کنم

سلام صبح همگي بخير خانومها آزمايش بتا دادم التماس دعا دارم بايد تيترش دربرابر شده باشه

انشاالله بحق حضرت محمد بتای تپل مپل

😭😭 ژیان عزیزم ببخشید که نشد باهم خوشحالی کنیم ولی ستایش میکنم این صبری که داری رو می‌دونم ظاهرت ...

فدات بشم عزیزدلم انشالا برای شما و بقیه دوستان خوشحالی کنیم 

دروغه بگم اصلا ناراحت نشدم ولی نسبت ب سری قبل خیلی خوبم 

بت گفتم خنثیم ن خوشحالم ن ناراحت دیگه سر شدم 

دوباره یاالله گفتمو بلند شدم میخام فعلا کارایی ک دوس دارمو انجام بدم دیروز رفتم آرایشگاه بخودم رسیدم چندتا مسافرت خوب برم خستگی و ناراحتی این روزا از تنم در بیاد 

خیلی اومدمو رفتم تک و تنها دلم برا خودم میسوزه دیگه اصلا نمیخام براهیچی ب خودم سخت بگیرم تو زندگی 

فدات بشم عزیزدلم انشالا برای شما و بقیه دوستان خوشحالی کنیم  دروغه بگم اصلا ناراحت نشدم ولی نس ...

عزیزم 🥺🥺🥺دل منم برا خودمون میسوزه خیلی 

سلام عزيزم صبح بخير بيبي چك مثبت شد به اميد خدا؟

سلام عزیزم

فردا همه چیز مشخص میشه :)

که دیگه اگه مثبت باشه معلومه 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مبارکه عزیزم نیاز نیس تا صبح صبر کنی همون غروب هم بزنی باید از این بیشتر بشه من بچه های انتقالی رو د ...

🥲 عزیزم به این بیبی اعتمادی ندارم چون داره خشک میشه و شبیه دیروزی میشه

فقط یه چیز می‌تونه مطمئنم کنه

اینکه بالاسرش بمونم ببینم بعد چند دقیقه هاله میده..

اگه زود هاله داد که به امید خدا مثبتم

الانم خیلی دل‌درد دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم هیجان دارم فردا زودتر بیاد کلی شادی کنیم اینجا 

😘😘😘😘😘

فدات شم من

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم 🥺🥺🥺دل منم برا خودمون میسوزه خیلی 

خب برا همین غصه نمیخورم وقتی نشده ب خودم سخت نمیگیرم چون روزگار خودش بهمون سخت میگیره دیگه حداقل خودمون در حق  خودمون بی انصافی نکنیم 

اگه واسه آمپول بود سایه مینداخت نه اینکه صورتی بشه و زود هم بندازه انشالله با خبرهای خوش باز بیای

میگم بعد نیم ساعت که نگاش کردم زود بوده؟ 

هاله ی آمپول چند مین بعد میوفته؟

چرا انقد خودمو شمارو اذیت میکنم😄🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40