2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048348 بازدید | 684651 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😍😘 من از الان بحث دارم با همسرم که باید خونه رو دوخوابه کنی😂 من اتاقمو به بچه ها نمیدم وییی ...

اره تا ۹ماه ادم انواع و اقسام دردارو میکشه تو اتاق ب بچها نمیدی من ب شوهرم میگم من و بچه دیکه تو رو تو تخت جانمیدیم 😂😂😂😂

فداتشم،انشاالله همه ی منتظرا  کاش میشد ماهم الان حرم امام رضا باشیم🥺🥺🥺

🥺

به تو از دور سلام

به سلیمان جهان؛ از طرف مور سلام

به تو از دور سلام

دل من واسه زیارت میزنه شور، سلام!

به تو از دور سلام

اسلام علیک یا علی ابن موسی رضا

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستای مهربون بیاین امشب هرکه چنتا آیت الکرسی بخونیم برای مثبت شدن ژیان و یکی دیگه از دوستامون ...

مرسی آترین جان خواهر گلم 

انشالا همه این خوبی ها و مهربونیا بر گرده ب زندگیت 

خودمم ۱۰تا میخونم 

اره تا ۹ماه ادم انواع و اقسام دردارو میکشه تو اتاق ب بچها نمیدی من ب شوهرم میگم من و بچه دیکه تو رو ...

😂😂😂 وای این عالی بود 

منم همین کارو میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من فکر میکردم سمت چپ گذاشت🤔 ولی الان که دقت میکنم میبینم صفحه مانیتور وقتی روبه روی من بوده یعنی ب ...

درسته اگه مانیتور رو بع رو باشه برعکس میشه همون سمت راستت گذاشته انشاالله درد سمت راستتم نشونه لانه گزینیه نی نی ها س عزیزم 🤲🤲🤲🤲🤲

الهی و ربی من لی غیرک

دوستان شب عیدی لطفا نی نی منو فراموش نکنید ، دل دردم کمتر شده ولی با فاصله های نامنظم میگیره ول میکنه هنوز ،به دکترم زنگ‌زدم گفت اگه خدای نکرده امشب تند تند شد برو بیمارستان اگر نه فردا بیا مطب ، انشاله با دعای شما به خیر بگذره 

درسته اگه مانیتور رو بع رو باشه برعکس میشه همون سمت راستت گذاشته انشاالله درد سمت راستتم نشونه لانه ...

🥹🥹🥹

قربونشون برم من

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام کسی هست؟  امشب انگار تاپیک خلوته

هستیم عزیزم😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40