2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
الهي من فداتشم چيزي نيست مامان شدي تو قربونت بشم من🧿

🥹🤪

مرسی قشنگم ♥️

خدا نکنه😘😘😘😘

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فداتشم دیشب طفلی خواب بد دیده یکم دلنگرانه🥹 میگه تو شهر بازی بودیم بلیط وارد شدن به شهر بازی این ...

ان شاالله خواب همسرتم مث من چپه🤪 من هر وقت در مورد بارداری خودم خواب ببینم بلا استثنا برعکس میشه. انقد خواب بی بی چک مثبت و بتای دو برابر شده و... دیدم که برعکس شده😂 نمیدونم چرا خوابام با من چپه🥴😂 این دفعه خدا خدا میکردم یا خواب نبینم یا خواب منفی شدن بیینم😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا؟؟؟ خوب غذا ميخوري؟ ميگم اي كاش خونه هامون به هم نزديك بود و همش پيش هم بوديم باهم غذا درست ميك ...

خوراکم مثل همیشه هست 

بیشتر از قبل گرستنه میشم مواد غذاییی که میخورمم خوبه بقول خودم قویه

نمیدونم چرا اینجوری شدم

🥹🥹

من تو فضای واقعی هیچ دوستی ندارم 

انقد دوست داشتم با شماها تو واقعیت دوست می‌بودم🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ان شاالله خواب همسرتم مث من چپه🤪 من هر وقت در مورد بارداری خودم خواب ببینم بلا استثنا برعکس میشه. ا ...

😂😂😂

قربونت برم عزیزکم

باز برعکس من خوابام عین واقعیته 

اینبار خوابی ندیدم ..

ولی سری قبل خواب دیدم از آسمون تخم پرنده می‌باره تا رفتم بردارم دیدم شکسته 

فهمیدم منفی میشم 🥹😂

انشالله به زودی خدا معجزه رو بکاره تو شکمت😍🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اي جوننممم 🐣🐥 جوجه ها زود زود گرسنشون ميشه

😁😁😁😁

ممنون عزیزم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂😂😂 قربونت برم عزیزکم باز برعکس من خوابام عین واقعیته  اینبار خوابی ندیدم .. ولی سری قبل ...

قربووونت برم عزیزم😘❤️ ان شاالله مثبت شدن شما😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دخترا ممنون از دعاهای قشنگتون 

قند ناشتای من ۱۰۲بود 

بعد صبحونه ۱۱۲

دکتر گفت موردی نمی‌بینم 

بالا نیست بنظرتون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
الهی هزار بار شکر عزیز دلم محتاج دعام. استراحت کن تورا خدا میدونم سخته من الان ۲۶روزه جز ازمایش پا ...

مرسی عزیز دلم کار خوبی میکنی عزیزم منم همش تو تختم هستم انشاله برای همه مامانا به سلامتی بگذره   

قربووونت برم عزیزم😘❤️ ان شاالله مثبت شدن شما😍

🩷🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دخترا ممنون از دعاهای قشنگتون  قند ناشتای من ۱۰۲بود  بعد صبحونه ۱۱۲ دکتر گفت موردی ...

ای جانم خدارو شکر عزیزم ♥️🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40