2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناامید نباش♥️ منم آخرین شانسمه ، انتقالم منفی بشه دیگه دنبالش نمیریم راه سختیه  انشالله خدا ...

ان شالله به زودی دلت با اولاد صالح و سالم شاد شه عزیزم💜💚

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
یکی از بچه های قدیمی این تاپیک هم مث شما بود عزیزم. ۴ بار اگه اشتباه نکنم پانکچر کرد و همشون تخمک صف ...

بنده خدا چقدر اذیت شده خدارو شکر جواب صبر و زحماتش رو گرفت😍 منم دیگه سپردم به خدا نشه میرم سراغ کار و بی خیال میشم چندین ساله فقط درگیر بچه و این جریاناتم حتی یه باشگاه نمیتونم مستمر برم دیگه تا خدا چی بخواد اینسری😍

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
یعنی تخمکها آزاد شده بودن یا پوچ‌ بودن ؟ اگه آزاد شده بودن پس چه جوری فولیکولا و بررسی کرده ؟

نه عزیزم تو اخرین سونو قبل پانکچر تعدادشون رو دکتر گفت  حدودا ۱۵تا فولیکول غالب هست بین ۱۲ تا ۲۱ میل بودن که برای دو شب هم باز تعدادی امپول داد گفت بعدش بیا پانکچر اما تو پانکچر ۴تاشو بررسی کرده دیده تخمک صفره و پوچه دیگه تست گرفته دیگه هورمون hcg تو خونم نیست دستکاری نکرده فرصت داده باز برا امروز که میگفت همه رو بررسی میکنم توکل بر خدا ببینیم چطور میشه

😍😍 اخه ب شوهرم میگم نبض میزنه میگه مال منم نبض میزنه🤣🤣🤣🤣

😂😂😂نه بابا نمیشه ک 😁😁😁لابد بابا شده روش اثر گذاشتع من زنداداشم برام پاک کن زد سر سوزن تست بارداری گرفت مثلا ب نبضم پاک کن تند تند میرفت و میومد اما بعد براخودش نرفت اومدم اومدم برا شو هرم تعریف کردم باذوق برا خودم گرفتم برا شوهرمم گرفتم دیدم برا اونم تند تند میره انقد خندید بهم 🤭🤭

شبت بخیر عزیزم❤️ منم دیگه اروم اروم میرم

من همونجا بیهوش شدم😁

این قرصه رو گفته تا موقع مثبت شدن بخور 

من شب به شب میخورم زود گیج. میشم وگرنه حالا حالا خوابم نمیبره

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

روزای اول نفخ داشتم -از روز اول تاحالا هم عطسه دارم- زود زود ضعف میکنم و دلدرد پریودی و کمر درد البت ...

من خیلی علایمم شبیه توعه

ولی میترسم عوارض آمپول hcg باشه 

روز اول اینا که فقط دل‌درد داشتم هنوزم باهامه + نفخ

خیلی به شدت گرمم بود آتیش بود داخل بدنم گر داشتم

الان نفخم بیشتر شده دلدردم نقطه ایه گاهی هم پخش میشه

وقتی یکم سرپام بعدش دراز میکشم کمردردم رو حس میکنم

از روز سوم انتقال عطسه دارم روزی دوتا😐😂

خیلی تند تند گرسنم میشه

لاغر شدم ۴ کیلو

سینه هام از دو روزه احساس سنگینی می‌کنه

دیشبم موقع خواب ساق پای چپم درد میکرد

زود گریم میگیره 🥲

روز دوم هم یه خواب خاکبرسری‌ دیدم که دوعزیز  بهم گفتن نشونه ی خوبیه 

همینا 😁 

با روز انتقال ۷ روزه انتقال دادم

اما بیشترین علایمی که گفتم بعد از زدن hcg اومده سراغم

امروز هم hcg  دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ان شالله به زودی دلت با اولاد صالح و سالم شاد شه عزیزم💜💚

مرسی قشنگم 😍

انشالله مصلحت خدا با حاجت دلت یکی باشه😍🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40