2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

انشالله به حق امام رضا تو این ایام شادی و تولد امام مهربونیها خودش دل همه ی مامانایی که امروز آزمایش دارن رو شاد کنه بهشون عیدی بده 

براتون آیت الکرسی و صلوات میفرستم خوش خبر بیاین دل ماهم شاد شه امیدمون بیشتر شه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچهها امپول سینا فکت هم هواگیری میخاد،؟  چند درجه میزنین یهمقدار امپول موادش تهش میمونه میشه یک سیسی اضافه تر زد مثلا بیست بگه دکتر ما بیست و یک بزنیم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام دوستان سینافکت واین هفته ۷روز ۹صبح میزنم هفته بعدبه خاطرکارم مجبورم ۷:۳۰بزنم مشکلی پیش نمیاد ...

سلام

خب این هفته هم ۷ و نیم بزن

سرساعت باشه بهتره

نهایت نیم ساعت اختلاف طوری نیست ولی اختلاف یک ساعت و نیم رو نمیدونم مشکل داره یا نه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
حالا خدایی من یدونه دونه میزنم  ولی تا الان نسبت به انتقال قبلی هام گلوله نشده ردش درد داره ه ...

پروژسترون رو میگی؟ من ۵ماه نمیزنم ولی هنوز جاش میخاره😐

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
وای خیلی بد شده درد میکنه من زیاد آروم نزدم سرنگ سفت بود سخت تزریق میشد اینطور باشه من میمیرم موقع ت ...

باید برم نگاه کنم

ولی سرنگ هایی که داده خیلی کوچولوعه

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

پروژسترون رو میگی؟ من ۵ماه نمیزنم ولی هنوز جاش میخاره😐

خدایی جای انتقال قبلیم هنوز درد می‌کنه

ولی این بار گلوله نمیشه ، قبلی هارو تزریقاتی میزد

اینبار سعید میزنه😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مگیم نمیشه دوتا رو جدا جدا بزنیم یکی طرف راست یکی طرف چپ؟

من خب جدا جدا میزنم ولی خب من روزی یکی داشتم 

روزی دوتا نداشتم

فرقش چیه مهم زدنه... یکی یکی بزن🤔

1
5
10
15
20
25
30
35
40