2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها عدد بتاى من بعد دو هفته ١٤.٩٥ بود كسى تجربه نداره؟ قراره فردا تكرار كنم يجاى ديگه 🥺

امروز آزمایش دادی؟

رشد بتا مهمه عددش مهم نیس

اگه امروز دادی فردا نده دوباره پسفردا بده که مطمئن بشی دو برابر شده یا ...

انشالله که بمونه برات قشنگم♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون عزیزدلم خدا دلت بزودی شاد کنه دوست نازنینم

😘😘😘😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها عدد بتاى من بعد دو هفته ١٤.٩٥ بود كسى تجربه نداره؟ قراره فردا تكرار كنم يجاى ديگه 🥺

رنج ازمایشگاه چند بود 

پس فردا همون ازمایشگاه ازمایش بده عزیزم ان شاالله رشدش عالی باشه نگران نباش

اینا همه برای آرامش دل خودمونه😁 وگرنه اصل کاری که با خداست انشالله حاجت دلت با مصلحت خدا یکی باشه& ...

خیلی ممنونم مهربونم 

درست میگی واقعا من سری قبل ب این نتیجه رسیدم 

همچنین عزیزم امیدوارم این سری آخرین انتقالت باشه دوتا نی نی خوشکل بچسبن ب دلت 

والا به دكترم زنگ زدم گفت فردا برو يجا ديگه باز تكرار كن

نمیدونم والا

خب برای اینکه آرامش بهتری داشته باشی حرف دکترتو گوش کن🩵

انشالله همه چیز عالی پیش بره برات عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی ممنونم مهربونم  درست میگی واقعا من سری قبل ب این نتیجه رسیدم  همچنین عزیزم امیدوارم ...

🥹🥹🥹🥹

چی صدات کنم؟ هی میخوام بگم زیان جان رو زبونم نمی‌چرخه😁

وقتی بهش فکر میکنم یه حالی میشم🥹🥺

دعوام نکنیا ، راستش خیلی میترسم مامان خوبی نباشم براش یا این زندگی عالی نباشه براش

شاید باورت نشه الان که دارم تایپ میکنم حتی چشام پر شده🥲

نمیدونم چه مرضیه که دچارش شدم

عاشق بچه ام ولی اینجوری که فکر میکنم میگم نباشه بهتره 

بیاد که عذاب بکشه؟؟😔

من اگه میدونستم شرایط زندگی خودمو داداشم اینجوری میشه .. ۱۷ سال پیش جلو مامان بابامو می‌گرفتم که داداشمو نیارن😞

جونم به جونش بستس ولی خیلی دارم بابتش عذاب میکشم بخاطر چیزی که هم خودش رقم میزنه هم زندگیش

منم که ۱۴ سالم بود شوهر کردم اصلا براش خواهری نکردم😭

چرا گریم گرفت🥲😂

فکر کنم دیوونه شدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام نهال جانم،شکر خدا که در بهبود حالت تلاش کردی و الان داری قوی تر از قبل ادامه میدی مطمانا خدای ...

قربونت برم عزیزم مرسی از دعای قشنگت توکل به خدا انشالله همینطور میشه 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
تو کاغذی که از جنین شناس گرفتم برای دکتر بردم نوشته بلاست حالا نمیدونم بلاست فریز شده ، یا ذوب میکن ...

سلام

برا منم سواله مثلا جنین ک سه روز باشه ک فریز هستش وقتی میخچان انتقال بدم از تو فریز ک در اوردنش مثلا برا بلاست پنج روزه باید پنج روز بیرون باشه ک بهش بگن بلاست یا اینکه اونجا تو فریز سه روز بوده و دو روز هم اینجا بیرون باشه ک بشه پنج روزه ؟

هر ک میدونه و انتقال داده لطفا جواب بده

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

خیلی متنش به دلم نشست :)

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۳۰۴_۰۱۱۴۵۵_1a6b.jpg

1
5
10
15
20
25
30
35
40