2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
سلام دوستای عزیزم صبحتون بخیر انشالله که همتون خوب باشین سحر جان به امید خدا که امروز همه چی تو اکوی ...

سلام نهال جانم،شکر خدا که در بهبود حالت تلاش کردی و الان داری قوی تر از قبل ادامه میدی

مطمانا خدای مهربون هیچ تلاشی رو بی نتیجه نمیذاره،حتما اینبار به لطف خدا و اهل بیت جواب میگیری و دلت شاد میشه عزیزم🌹🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزدلم خدا دلت بزودی شاد کنه دوست نازنینم

سحرجان میدونم امروز با شنیدن صدای قلب نی نی هات توی اون حس قشنگت مارو یادت نمیره 

ما هم برای آرامشت و به سلامتی گذروندن امروز برات دعا میکنیم دوستم

آلای گلم خوبی؟؟اوضاع جسمیت چطوره؟؟خیلی بیادتم دوست جان

سلام عزیزم قربوونت برم گلم😘❤️❤️ شکر خدا خییلی بهترم. ❤️ممنونتم گلم😘🥰

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدانکنه گلم ایشالله زودی مامان شی عزیزم مرسی چه دعای خوبی کردی♥️🤲🏻الهی آمین

😘😘😘😘

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

حقیقتش روم نشد بش بگم بنده خدا خودش کمرش درد میکنه بچه۶ساله هم داره اذیتش میکنه  کارای من خونه ...

اینا همه برای آرامش دل خودمونه😁 وگرنه اصل کاری که با خداست

انشالله حاجت دلت با مصلحت خدا یکی باشه 

و چند ماه دیگه بیای از ترس زایمان بگی🤪😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام خانمها من روز سوم پریودی رفتم سونو ضخامت اندو ده بود گفت زیاد روز پنجم بیا اگه نرمال بود درمان رو شروع کنیم‌، امروز خونریزیمم قطع شده ، امروز چیکار کنم بنظرتون ؟ راهی هست ضخامت کم بشه؟ 

واسه تولد همسری چه کردی عزیزم😊😉

😁😁😁 هیچ کاری نکردم 

امروز میرم براش کادو میخرم 

راستش زیاد هم پول نداریم و ندارم 😂

یه ست تو خونه ای براش میگیرم

برای تولد هم دیشب جشن داشتیم خونه ی مامانم 

کیک هم گرفته بود با همون عکس گرفتیم که برای تولدش استوری کنم😂😂

الان عکس میزارم ببین خیلی ضایع نیست؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@haniiijoooon     سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو به نیت شما و ان شاالله نی نی های ...

سلام عزيز دلم خدا بهت خير بده

چقد خوشحال شدم ديدم پيامت رو

من امروز از دادم شد ١٤.٩٥ بعد دوهفته خيلى پايينه

قراره فردا مجدد يه جا ديگه برم تكرار كنم

منظورم روز دختر بود جشن داشتیم 

با همون کیک با همسرم عکس گرفتم که امشب به مناسبت تولدش استوری کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@تورک_آنا    

سلاااممم عزیزم قربونت برم که هر وقت اومدم اینجا ، اسم قشنگتو دیدم ، چقد خوبه انسانهایی مثل شما هستن تا این دنیا زیبا بمونه ،انا جون من بعد سه سال دوباره رفتم رویان ،دیروز روز سه پریودی آندومترم ۱۰ بود ،فردا دوباره باید برم ،بنطرتون چیکار کنم ضخامت پایین بیاد ؟ امروز خونریزیمم قطع شد

هستی بزارم 🥲 تا آپلود بشه طول میکشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40