2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
سلام خوشکلم ممنونم خوبیم شکر خدا  اولا اگه میدونی برات ضرر داره نخور  دوما من همدان انتق ...

من تو هیچ انتقالی نخوردم ...

شاید اینبار ریسک کنم بخورم🥲

میزدی تونت طرز تهیه ، می‌دادی خواهرت درست کنه برات عزیزم

من فردا باید برم مرکز ، امروز کلی کار دارم ولی حس پاشدن ندارم😐

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم توکل به خدا همچنین برای شما انشاالله همه چی عالی باشه  من بیمارستان بهمن بودم با ...

عع چ خوب گیرت اوردم 😅دنبال مریضای دکتر فروتن بودم اون سوالمو که از سارای کردم شما ندیدی بزار تگت کنم 

بله هانی جون با دکتر مشایخی 

مرسی عزیزم خداروشکر که نتیجه گرفتید دکتر مشایخی شنیدم خیلی بد اخلاقه درسته ؟و میگن تو رویان دکترتم انتخاب کنی بازم ممکنه که دکترت اون روز نباشه و با دکترای دیگه ویزیت بشی 

اصلا یه عده ان کلا مخالف رویانن یه عده کاملا موافق اصلا حد وسط کسی نمیگه ازش 

نظرتو بگو شما عزیزم ممنونم بعد اینکه دفعه چندم پیشش مثبت شدی میدونم که قبلا همینجوری گفتی بارها ولی حافظه ام ضعیفه ببخشید یادم نمونده

عع چ خوب گیرت اوردم 😅دنبال مریضای دکتر فروتن بودم اون سوالمو که از سارای کردم شما ندیدی بزار تگت کن ...

آره عزیزم ببخشید یه چند روزی حالم خوب نبود سرنزده بودم به تاپیک

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
آره عزیزم ببخشید یه چند روزی حالم خوب نبود سرنزده بودم به تاپیک

قربونت برم منم همین حالو دارم بخدا میفهممت ولی چاره جز پاشدن و شروع کردن نداریم با غمبرک زدنو گریه زاری که چیزی درست نمیشه ان شاالله خدا تلاشامونو ببینه دیگه زودی نی نی دار بشیم 

سلام دوستای عزیزم صبحتون بخیر انشالله که همتون خوب باشین سحر جان به امید خدا که امروز همه چی تو اکوی ...

👏👏👏👏👏🥰🥰🥰😘😘❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سارای جان چند تا سوال در مورد دکنر فروتن داشتم ممنونت میشم جواب بدی  یکی اینکه دکتر سیکل شانگه ...

آزمایش ایمنی کاریوتایپ و بررسی همه چی رو همون اول انجام میده من چون سه سال از آزمایشام گذشته دوباره برام یه چیزاییشو گفت تکرار کنم

بیمارستان بهمن من زمستون پانکچر کردم 14 میلیون بود

فروردین هیسترو حدودا 7 تومن

PRP و سرم اینترالیپید حدودا 2 تومن

انتقال 6 تومن

چسب جنینم هر کی تو بهمن اون روز انتقال داشت با هر دکتری که بود ویزیت میکردن میرفت از داروخونه اونجا میگرفت براش میزدن 

آمپول دیازپام هم میزدن برای شل شدن عضلات زمان انتقال

من مطب میرم چون کارمندم صبح ها دکتر بیمارستانه که من نمیتونم برم 

مطب فوق العاده شلوغه 2 تا 3 ساعت معطلی داره ولی خوب من چند ساله دارم میرم دیگه . میرم اون اطراف میچرخم تا نوبتم بشه

اول با قرص و دارو شروع کرد نتیجه نداد IUI کردم بار اول منفی بار دوم مثبت شد که پوچ بود به خاطر همین گفت وقتی با IUI مثبت شدی بزار تکرار کنیم الکی نری تو سیکل IVF  که متاسفانه دوبار بعدشم منفی شد

منم دیگه حدود یک سال و نیم بیخیال شدم هیچ کاری نکردم باز برگشتم پیش خودش نمیدونم کارم درسته یا نه حوصله ی دکتر عوض کردن ندارم چون همه ی دکترا هم نتیجه مثبت دارن هم منفی ولی فروتن هر کاری از دستش بربیاد واقعا انجام میده به حرفتم گوش میده برات کامل توضیح میده بهش گفتم میشه دو مرحله ای انتقال بدی که بلاست بشن گفت حتما اگه بشه همین کارو میکنم روز انتقال اومد گفت رفتم با جنین شناس صحبت کردم گفته جنینش مناسب انتقال سه روزست تو بدن بهتر میتونه بلاست بشه تا محیط آزمایشگاه

الانم بهش بگی شانگهای حتما اگه بشه قبول میکنه اگه نه برات توضیح میده که چرا مناسبت نیست

سحربانو فک کنم چندتا دکتر رفته و با انتقال فروتن مثبت شده شاید بهتر تفاوتش با بقیه رو بدونه ازش بپرس حتما 

ولی سحر که جنین زیادی داشته بیمارستان بهمن فک کنم پانکچر کرده حتما باهاش مشورت کن

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
مرسی عزیزم خداروشکر که نتیجه گرفتید دکتر مشایخی شنیدم خیلی بد اخلاقه درسته ؟و میگن تو رویان دکترتم ا ...

ممنون عزیزم، ی وقتایی بداخلاقه ولی اگه توی مطبش ویزیت بشی فوق العاده خوش اخلاق و مهربونه.

راستش رو بخوای من هرجا حسه خوبی نسبت بهش داشته باشم میرم

برای رویان هم دقیقا حالم خوب بود با اینکه دو دفعه منفی شدم

اینو هم بهت بگم هر بار که منفی شدم ی دستور جدید برای انتقال بعدم میذاشت 

مثلا دفعه اول سه روزه 

دفعه دوم بلاست

دفعه دوم پانکچر کلی آزمایش ایمنی و کاریوتایپ + و برای لقاح تخمک و اسپرم به جنین شناس نامه داد که از محیط کشت بهتری استفاده بشه که شکر خدا از 15 تخمک 13 تا جنین شد.

من در مورد دکتر مشایخی خیلی تحقیق کردم کلا دکتر با سوادیه

خیلی وقتا دیدم دکترای دیگه هم اومدن ازش در مورد مریضاشون نظر خواستن

قبول دارم که اخلاق دکتر خیلی می تونه برای آرامشمون خیلی مهم باشه ولی من خوش اخلاقیشو هم زیاد دیدم.

بازم میگم ببین حاله دلت کجا خوبه باور کن انرژی مثبت برای جوابدهی خیلی تاثیر میذاره هر چند که اول و آخر خدا باید بخواد.

دفعه سوم که انتقال دو مرحله ای برام انتخاب کرد که شکر خدا نتیجه گرفتم

ان شاءالله از اینجا به بعدش هم خوب پیش بره

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️