2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
الهی آمین🤲🤲.دورت بگردم خواهر قشنگم الهی خدا با ی بارداری طبیعی وجنس دلخواهت سوپرایزت کنه😘🤲🤲🤲

فداتشم..من امروز رفتم باشگاه ثبت نام کردم انشاالله فردا شروع کنم پیاده روی و ورزش رو به مربیمم تاکید کردم ک تنبلی تخمدان دارم  سفت و سخت باهام کار کنه..از شانسم مربی رو صدا زدن که بیادیدم دوست دوران دبیرستانمه ..تصمیم گرفتم هر کاری لازمه بکنم طبیعی باردارشم  تا خدا چی بخواد 

لعنتی چقد تایپ کردم برات پرید 🥹 خودم اوابوست کوانزیوم.اینوفولیک و فرتولیت  شوهرم فرتیل ای ...

سلام اینا رو واسه تقویت خوردید ؟ منم باید هر دو مون رو تقویت کنم کیفیت جنین ها بد بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آترین جان براتون نذر حدیث کسا کردم. الهی که با خبرای خوب بیاید❤️

وای خدایا.من با این همه لطف شما خواهرای مهربونم چن کنم الهی خدا شرمندم نکنه

وای خیلی امیدوار میشم که خدا دست رد به سینه ی شماها نمیزنه.

قربونت برم که نشستی با این حالت برای من نذر ودعا بر میداری الهی برکت هزار برابر بشه برگرده به زندگیت.الهی هم شما وهم سحر بقیه راه را بسلامتی و دلخوش طی کنین و سر موقع جوجه ها رو در آغوش بگیرین 🤲😘

فداتشم..من امروز رفتم باشگاه ثبت نام کردم انشاالله فردا شروع کنم پیاده روی و ورزش رو به مربیمم تاکید ...

میشی عزیزم

باور کن چون مشکلی نداشتی جز تعیین جنسیت خیلی زودتر از آی وی اف نتیجه میگیری

اگرم اسرار بر جنس دلخواه داری سعی کن از دکترت برمامه تغذیه بگیر ۷۰درصد احتمال جنس دلخواهت هست.۳۰درصد بسپار به تقدیر عزیزم

الهی به زودی بیای بگی مثبت شدی 🤲🤲🤲

الان که درد انتقال منفی کشیدی خیلی قدر می‌دونی 

تو منی یا من تو من هنوز هورمونی نشدم که بگم بخاطر هورمونه تازه از فردا آمپول پروژسترونم شروع میشه ...

این حسایی ک داری به نظرم فقط به خاطر استرسی هست ک داری 

پاشو تلفن کن  کمکی بیاد باهم خونه رو مرتب و تمیز کنید 

به شوهرتم گیر نده ...فکرای بد هم ممنوع ...

من از حس ترحم بقیه که تلفن کنن بگن عب نداره حالا دوباره امتحان کن خدا بزرگه  کی اینجوری شده  با فلان دکتر خوب شده 

فلانی  این دعا رو خونده 

اون نمازو خونده جواب گرفته  وای  متتتنففففرررررررررم 

بچه ها من چی کار کنم؟ بی دلیل هی گریه میکنم😭

اشکال نداره گریه کنه عزیزم 

ما زن ها انگار خود ازاری داریم باردار نمیشیم همش گریه میکنیم باردار میشیم باز هم گریه میکنیم زایمان میکنیم بازم گریه میکنیم اخرش هم به خودمون میگیم هورمون هامون بهم ریخته طبیعیه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام اینا رو واسه تقویت خوردید ؟ منم باید هر دو مون رو تقویت کنم کیفیت جنین ها بد بود 

بله عزیزم

دکتر من کلن با دارو خارجی کار میکنه مگه تحریم نباش

جنینام شکر خدا گرید a_ab میشن بیشتر روز سوم ۸سلولی تعدادی ۶سلولی میشن که روز انتقال کمتر از ۸سلولی نیستن

۶میشن ۸هشتا میشن ۱۰.۱۲سلولی وکامپکت

تا حالا ۶تا جنینام کامکت بودن که امیدوارم این دوتا اخری پیشم مونده باشن

اشکال نداره گریه کنه عزیزم  ما زن ها انگار خود ازاری داریم باردار نمیشیم همش گریه میکنیم باردا ...

واقعاً درد داریم گریه میکنیم درد نداریم گریه میکنیم خدا هم مونده با ما 😀😀😀😀😀

میگه عجب مخلوقاتی 😁

این بار می خوام حسابی تقویت کنیم نمی دونم از کجا شروع کنم  فعلا که ویتامین ای و سی دادم شوهرم ...

عزیزم همسرت رو ببر طب سنتی اول طبعش رو معلوم کن اگر طبعش گرمه سبزیجات و میوه جات بده بخور این ویتامین ها رو که گفتی خوبه بده بخوره بعد همسر من دکتر امیر جنتی می رفت بهش گفته بود تا میتونی ببخشید ناحیه تناسلی  رو با آب سرد بشوره لباس تنگ نپوشه از لب تاپ کمتر استفاده کنه و از همه مهمتر شبا ۱۵ دقیقه کیسه یخ روی بیضه هاش بزاره

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم