2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
وای مرسی قشنگم ♥️ میگم بنظرت اگه ماما بنویسه داروخانه میده بهم؟ ( به تیری در تاریکی دارم پرتاب میک ...

به نظرم برای داروخانه ها فقط مهم اینه که مهر دکتر داشته باشه. حالا هر دکتری فکر کنم قبول کنند.

منم یادم رفته بود، روز انتقال دادم مرکز برام نوشت قبل انتقال همسرم تهیه کرد تزریق کردم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
منم حتما ب دکترم پیشنهادشو میدم..ک مث شما تکمیل بشه..چون سرم و خراشرو دکتر بم پیشنهاد داد..پی ارپی و ...

ان شاالله که نتیجه بگیرید.

من دفعه قبل ۵تا جنین داشتم، ۲ بار انتقال دادم که منفی شد.

اینسریبازم ۵تا جنین تشکیل شد ولی فقط ۳تاش موند و فقط همونا رو داشتم. اگر نمیگرفت باز باید پانکچر میکردم که خدا رو شکر لطف خدا شامل حالم شد.

جنین شناسم روز انتقال گفت ۲تا از جنینات خیییلی خوبن و با اینا باید دوقلو باردار بشی که خدا رو شکر همینم شد.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تنبلی دارم هرکاری میکنم آزاد نمیشه تخمک لعنتی !شما با دارو خوردین اخه من اینوزیتول میخورم کیوتن ...

یعنی امپول هم بزنی ازاد نمیشه ؟

متفورمین هم میخوردم 

الان دکتر فمی بست داد و گلای وانس چند روزه میخورم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
راستش یادم نمیاد؟! جنین داشتم شوهرم آزمایش مجدد نداد همین که اورولوژی نامه داد به دکتر من ، برای ا ...

نمی دونی برای تقویت اسپرم و تخمک چیکار باید کرد ؟ 

عصری می خوام برم عطاری 

بعدم برم کیوتن و ول من با ول وومن بگیرم 

عرق رازیانه هم بگیرم 

خودمم ببندم به گرمی 

پودر نخل و عسل با دوسینم بخوریم 

نترس سنت از من بالاتر نیست منم نزدیک ۴۷ خدای ماهم بزر که منم جنین ندارم دیگ تخمک کشی هم نمیکنن برام ...

آترین جان چند بار تا حالا تخمک کشی کردی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
طب سنتی چی؟ ما هر دو خیلی سردیم طوری که من اصلا میل جنسی ندارم 

من سنتی زیاد خبر ندارم ولی این ماه باه زنان خریدم روش نوشته تقویت میل جنسی و تخمک گذاری 

واسه اسپرم هم گرده نخل و عرق کاسنی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
من این ماه باه زنان خوردم فولیکولم بالغ شد ولی نمیدونم چرا ازاد نشد الان شده کیست اگه خوردی حتما ام ...

مشکل آزاد سازی داری ؟؟یا فقط این ماه اینجوری شده

چطور باید بخوریش؟؟

من ۴ روزه داروهامو قط کردم سینه هام در حال انفجاره  از بس درد میکنه تا دستم بهشون میخوره دلم ضعف میره🤕ولی خبری از پری نیست 

انتقال قبلی که نداشتم فداتشم فکر کنم مراکز باهم فرق دارن... راستی قشنگم ، من سینم سنگینه انگ ...

عزیزم دیدم نوشتی تیروئید داری، من تیروئید کم کار داشتم، خواستم بهت بگم که داروهای انتقال به شدت روی تیروئید اثر دارن، فک کن من دو هفته قبل انتقال ازمایش داده بودم و عدد حدودا ۱ بود، داروهارو که شروع کردم ، دکتر غدد بهم گفت که روز ۸ انتقال دوباره تکرار کنم، عدد شده بود ۴.۸ ، دیگه دوز قرص رو برام بیشتر کرد، 

انشااله انتقال که دادی، حتما با دکتر غدد ویزیت بشو، 

البته من انلاین ویزیت میشم، 

به نظرم برای داروخانه ها فقط مهم اینه که مهر دکتر داشته باشه. حالا هر دکتری فکر کنم قبول کنند. منم ...

یعنی چی دادی مرکز برات نوشت🥺 

من فردا میرم مرکز ولی دکترم ویزیت نمیکنه روز های فرد

برم به کی بگم واسم بنویسع؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️