2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
سلام به همگی  من روز دوم انتقالم هستم یه جنین پنج روزه انتقال دادم  و با توجه به اینکه د ...

عزیزم مبارکه قدم جوجه ت به خانه ی دلت

فقط‌ استراحت کن و استرس نداشته باش الهی خدا با همین یکی صاحب دوقلو کنه شمارا

خدارو هزاران بار شکرگذارم برات دوست عزیزم دارم گریه میکنم از سر شوق الحمدالله که جواب زحمتا و صبرت ر ...

نهال عزیزم دوست مهربونم ویژه ازت تشکر می کنم از اینکه خالصانه بهم انرژی دادی.‌.‌.🌹

به حق ۱۴ معصوم این روز به زودی روزیه خودت باشه🤲🏻

ان شاءالله چند روزه دیگه منتظر خبرای خوبه تینا جون شما و آترین جون و هانی جون هستیم🤩

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرق سیکل نچرال و بقیه روبم میگی

سیکل نچرال با لترزول و هاش ام‌جی هستش وقتی تخمدانت با اینا فولیکول درست کردن و به یه اندازه ای رسیدن دکتر هاش سی جی میده که ازاد بشن بعد بلافاصه با اون امپول پرژسترون و گاهی برای بعضیا روزی یه وونه استرادیول  شروع میشه  بعد روز انتقال مشخص میشه 

برای بعضیا این سیکل بهتر جواب میده و ضخامت بهتر بالا میره ولی سیکل لانگ از ماه قبل ال دی میخوری بعد پریود شدی استرادیول از روز دوم سومت شروع میشه معمولا روزی ۳ یا ۴ تا میدن که اونم به بدن بیمار بستگی داره و تشخیص دکتر 

خیلی خوشحال شدم مبارک باشه عزیزم 😍

ممنون عزیزدلم 

الهی ک خدا ب زودی دل خودت و خانواده ت رو خوشحال کنه و خستگی این راه رو از تنت در بیاره🤲🏻

ممنون عزیزدلم  الهی ک خدا ب زودی دل خودت و خانواده ت رو خوشحال کنه و خستگی این راه رو از تنت د ...

الهی امین 🌸

ان شاالله مرحله به مرحله با شادی پشت سر بزاری

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
خیلی مبارکه عزیزم😍

خواهر مهربونم، تا زنده هستم دعاها، نمازها و راهنمایی هایی ک خالصانه در حقم کردین یادم نمیره، من اگه اینجا رسیدم همش بخاطر اینه ک منو لایق مهربونیاتون دونستین. برا همین خدا ویژه بهم عنایت داشت🥰 دلگرمی و نگاه خدا بدرقه زندگیتون

ممنون از اینکه کنارم هستین❣️

خدایا شکرت خیلی مبارکت باشه دوستم  کلی پیامارو خوندم تا به پیامت برسم  حالا که میبینم اش ...

حورای نازنینم از صمیم قلبم این روز رو برات آرزو می کنم🤲🏻

ممنون منو لایق دعاها و نمازهات دونستی نازنینم🌹