2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
ازمنم جفتش پاینه کارم نمیکنم همش خابیدم ☹️😶

خیلی خسته میشه آدم. تو خونه هم که میخوابم همش چشمم به قسمتای نامرتب خونه که میفته کفرم در میاد ولی کاری ازم ساخته نیست. امیدوارم بعد زایمان جون کافی داشته باشم بتونم حسابی بیفتم به جون خونه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچها اونایی ک انومالی رفتید چند هفته انجام دادید من دکترم گفت ۱۸هفته برو خودم هول کردم ۱۷هفته ۳ ...

ن خوبه عزیزم ب موقعس 

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
خیلی خسته میشه آدم. تو خونه هم که میخوابم همش چشمم به قسمتای نامرتبط خونه که میفته کفرم در میاد ولی ...

منم همین طورم همش یه پتو متکا گذاشتم جلو تلویزیونخابیدم تازه شوهرم کمک نمیده همشم هی میگه خونه تو نگا من فقط, غذامیپزم ظرف میشورم مجبور باشم یه جارو دستی میزنم 

منم همین طورم همش یه پتو متکا گذاشتم جلو تلویزیونخابیدم تازه شوهرم کمک نمیده همشم هی میگه خونه تو نگ ...

آقایون کار نکنند بهتره. کار که می کنند بیشتر اعصاب آدم خرد میشه🤣

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
برام خیلی دعا کنید انشالله هزار برابرش بهتون برگرده  بجز نشاسته و آناناس دیگه چی بخورم

گرمیجات خیلی نخور غذاهای یکم متمایل به سردی بخور البته اگه فشارت نمیفته و حالت بد نمیشه داروهای رو حتما آلارم بزار سر وقت بخوری مثل استرادیول و شیاف و آمپول و ... یبوست اصلا برات خوب نیست آلو انجیر بخور غذاهای نفاخ نخور میوه سبزی سالاد و خوراکی‌های با فیبر بالا زیاد بخور میدونی که استراحت مطلق خوب نیست گاهی بلند شو تو خونه راه برو که خونرسانی به رحم انجام بشه

همین الان برات آیت الکرسی خوندم که دو هفته دیگه بیای خوشحالمون کنی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
آقایون کار نکنند بهتره. کار که می کنند بیشتر اعصاب آدم خرد میشه🤣

همون والا بخاد کارکنه مثلا لباسا رو جمع میکنه همشو میریزه جلو در کمد هر چی باشه میریزه تو اتاق خاب میگه تمیز شد 😑پارسال کرونا گرفتم بعد ۱۰روز ک ازقرینته اومدم بیرون دیگه ظرف تمیز نداشتیم فقطم تخم مرغ بهم میداد بخورم میگفت دست ب جایم نزن من مریض نشم 😐

گرمیجات خیلی نخور غذاهای یکم متمایل به سردی بخور البته اگه فشارت نمیفته و حالت بد نمیشه داروهای رو ح ...

فدات شم مرسی 

انشالله خدا از دهنت بشنوه 

سیکل طبیعی هستم 

شکر خدا داروی خاصی ندارم فقط روزی دوتا پروژسترون 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
خوبه 🤔🤔🤔دکتر گفت ۱۸هقته برم ۴روز زودتر نوبت زدم دارم سکته میکنم نکنه زوده هزار تا استرس گرفتم&nbs ...

زود ک نیست از 17 هفته انجام میشه ولی بازم اگه میبینی دلت آروم نمیگیره جابجا کن ریلکس باشی استرس سمه خواهر نکن فقط خودتو نینیو اذیت میکنیا ان شاء الله همچی عالیه 😍

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
گرمیجات خیلی نخور غذاهای یکم متمایل به سردی بخور البته اگه فشارت نمیفته و حالت بد نمیشه داروهای رو ح ...

راستش دو سری قبل تا کلینیک رفتم برای انتقال و با وجود اینهمه دارو و سونو و... بدون انتقال برگشتم چون جنین هام اوت شدن ولی این بار خدا غافلگیرم کرد یکی از جنین هام زنده مونده بود برام انتقال دادم خودم اصلا باورم نمیشد حتی مقنعه برده بودم که برم از اونطرف سرکار 

برا همین سیکل طبیعی بودم بدون دارو امیدوارم خدا یه بار دیگه با خبر بارداری غافلگیرم کنه 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر