2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
عزیزم انشاالله به سلامتی جوجه رو بغل بگیری خداروشکر که همه چی خوبه  ما رو هم دعا کن 😘

انشاله انشاله انشاله اولین و آخرین بارت باره عزیزم همین انتقالت نی نی تپلی مپلی میچسبه به دلت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تا چندروز پیش هیچ استرسی نداشتم نمیدونم چرا اینجور شدم 😐دلم میخاد برم بی بی بگیرم و بزنم و داروه ...

آره دیگه اولش استرس نیست چون مطمئنی جوجه تو دلتن و همش روز شمار می‌کنی ولی امان از گذشت یک هفته بعد که استرس کمکم شروع میشه

باور کن دلم نمی‌خواهد روز 14برسه😭

سلام صبح همگی بخیر و سلامتی🌹🥰 میشه اگه کسی تجربه داره بگه که چند وقت بعد انتقال منفی میشه مجدد ان ...

من انتقال اول سال 97 .دوم 29اسفند 400سوم 29اردیبهشت 401 

چهارم با سیکل جدید 8ابان 401

آخریش 14اردیبهشت 402

دعا کن مثبت بشم خواهرم

الهی راهت هموار وانتقالت پر برکت 

اوف نگو دختر الان اینجا وقت انبه ترشی هست وای دارم میمیرم براش.اما فوق‌العاده گرم دیشب شوهرم یدونه ...

وااای وااای ترشی انبه 🤩🤩🤩نوش جونت باشه 

هفته دوم انتقال میخوردم هرروز الانم کلا میلم ب ترشی وشوریه ولی جلو خودمو گرفتم سعی میکنم نخورم اصلا 😅😅😅

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
سلام عزیزم الهی دورت بگردم من 😘🌹 جوجه هات چطورن ؟امروز با انتقال روز ده انشاالله عزیزم واقعاً ای ...

قوربونت شکر عزیزم 🥺من هی برگه سونو رونگا میکنم دوتا میبینم چرااخه دیگه واقعا متوهم شدم خداب خیربگذرونه🤣ان شاء الله پایان این روزا شیرین‌ترین باشه برات 🤲🤲🤲

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
ووووی من ملدم از این حرف امیدواری قربونت برم الهی خدا صلاحش بر خواسته ی دلم بزاره انشاالله کع من ب ...

ان شالله خدا جواب زحمتاتو میده اونم ب بهترین شکل ب حق فاطمه زهرا 🥺🥺🥺😍😍😍ان شاء الله از این به بعد فقط شادی خوشبختی ببینی توزندگیت🤲🤲😍😍😍😍😍😍

سلام صبح همگی بخیر و سلامتی🌹🥰 میشه اگه کسی تجربه داره بگه که چند وقت بعد انتقال منفی میشه مجدد ان ...

ب من گفتن ی پری بگذره اولای سیکل دومت بیا 

معمولا برا کسایی ک مجدد بایدتخمک کشی انجام بدن 3ماه استراحت میدن