2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
فدات شم ببخش که ناراحتتون کردم. میاد سلام میکنه یا مثلا بهش میگم فلان چیزو بخر ولی در همین حد هستیم ...

سارا جونم ب خدا دلم داره میترکه از غم😭😭 باور کن همیشه ب یادتیم. تو تمااااام دعاها و قران هایی ک این مدت میخوندم همیشه بلا استثنا شما و نیلو جلو چشمم بودین. حیف عشق تون و زندگی تونه ب خدا. 

خدا رو قسم میدم ب حق باب الحوائج موسی بن جعفر ع و سختی ها و زجرهایی ک تو زندان هارون کشیدن😭😭😭 خدا خودش معجزه وار ورق رو برگردونه، ذهن و دل همسرت ازین فکرا آزاد بشه و دوباره خوشحالی و شادی و عشق باشه فقط تو خونتون😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل شوهرت خو بده..مال تو با عمل و دارو برطرف میشه..جای ک تو گیر بدی بش..اون گیر میده..دلم میخواد یک ...

آره واقعا کاش میشد بزنمش وگرنه میکشمتمش.

من کلا چندتا جا رفتم دکتر گفتن اصلا نیاز به عمل نیست و فقط باید بارداری بشی تخمک گذاری هم دارم. اما اسپرمش کلا خرابه. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سارا جونم ب خدا دلم داره میترکه از غم😭😭 باور کن همیشه ب یادتیم. تو تمااااام دعاها و قران هایی ک ای ...

عزیزم قربونت برم خواهری. مامان خانومی تو رو خدا تو غصه نخور. 

خیلییییییی ازت ممنونم واقعا خوشا به سعادتم که به فکرمی انشالله که نیلو هم خوش خبر بیاد. انشالله انشالله انشالله

الهی آمین خدایا خودت کمکم کن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خوشبحالت..من فعلا منتظر نمونه هسترو هستم..بعد اینایی ک هیسترو کردن اکثرا کفتن دیر پریود شدیم..تا ببی ...

من تو هر دو هیسترو سر وقتم پریود شدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها شماها برا انتقال دکترتون اندازه عمق رحم گرفته ازتون؟

آره عزیزم

ممنونم مهتاب جان 😍 مهتاب جان واسه شما تاثیر داشت؟ سعی میکنم از خود دکتر هم بپرسم ولی این تقویتی د ...

والا من به امید بارداری طبیعی میخوردم که اون موقع حاصل نشد

بعدش پانکچر شدم ۸ تا تخمک و ۸ تا جنین شد

دو تا فرش انتقال دادم منفی شد

بقیه شم فریز کردم

دیگه تا دو سال بعدش هم نشد برم بقیه رو انتقال بدم

نسبت به پانکچر های قبلی تعداد تخمک  و جنین بطور متوسط ۲_۳ تا بیشتر بود.

طبق تحقیقات روی خیلی ها تاثیر مثبت داشته هم روی تعداد و هم کیفیت تخمک و جنین

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
کدوم داروهات تموم شده؟

نیزوپرد  ک کلا ندارم صبحم نخوردم ...دوفاستون ی دونه فقط مونده آمپول پروژسترونم فردا بزنم تمومه آ اس آ  امشب تمومه 

زنگ زدم مرکز تو سیستم برام ثبت کرده  شوهرم هنوز وقت نکرده بیاره😑صبح ی سر اومد خونه امپولمو زد و بهش گفتم داروهامو وقت کردی بیار گف باشه همچنان نیومده☹

عزیزم قربونت برم خواهری. مامان خانومی تو رو خدا تو غصه نخور.  خیلییییییی ازت ممنونم واقعا خوشا ...

قربووونت برم عزیزم. ان شاالله هردوتون خوش خبر بیاین😘😘

نیزوپرد  ک کلا ندارم صبحم نخوردم ...دوفاستون ی دونه فقط مونده آمپول پروژسترونم فردا بزنم تمومه ...

اهان خب خداروشکر. گفتم یهو چیزی رو قطع نکنی لک بینی و... ایجاد کنه

ب نظرت شنبه برم یا ن؟؟ دلخوش ب شنبه بودم  امروز پروندمو دیدم خورد تو پرم

ب نظر من هر روزی رو ک گفتن اون موقع برو. چون میبینی مثلا بتات پایینه آدم کلی استرس میگیره. من خودم میخواستم همون ۱۱-۱۲ برم . ب خاطر ی مشکلی.

ولی با چند تا از بچه ها ک مشورت کردم همین حرفو گفتن ک بمونم سر موعد آزمایش برم. 

میدونم انتظار خیلی سخته ولی ان شاالله ثمره اش شیرین باشه😍