2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
هی وایی من چقدر خوشکله خدایا ازاین حالتا نصیب همه ی دوستان تاپیک کن الا جونم از کارایی که کردی استرا ...

الهی آمین😍😍

کار خیلی خاصی نکردم پروانه جون. فقط ۳-۴ روز اولو بیشتر رعایت کردم. مابقی رو هم مثلا برا غذا گرم کردن و میوه و ... بلند میشدم. ی مقدار تو خونه قدم میزدم. حد وسط دو تا انتقال قبلی. تو اولی مطلق استراحت کردمتو دومی هم از همون روز اول اروم کارامو میکردم. 

تا روز ۵ نشاسته تو آب رو میخوردم ولی شیر سویا ب خاطر تروئیدم نخوردم. روزی ی حلقه کمپوت اناناس خوردم اونم تا روز ۵ فقط خوردم.

ب جای چایی فقط دمنوش به میخورم. فقط اینا یادمه .نمیدونم اصلا اینا تاثیری داشتن یا نه.

یکی از دوستان سفارش کرده بود حتما چله سوره یوسف برداریم اونو شروع کردم . و سوره یس برا ایت الله نخودکی.

۱۴۰۰۰ صلواتی ک مهتاب جون گفتن.

و دعای یستشیر هر روز به نیت حاجت روایی یکی از دوستای اینجا

و حدیث کسا 

درسته من لیاقتی ندارم ولی  تمااااام دعاهایی هم ک میخوندم به نیت همه دوستام بود چ اونایی ک هستن اینجا چ اونایی ک خیلی وقته نتونستن بیان. 

نذر هم کردم اگه مثبت شدم ان شاالله تا ۴۰ روز دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو که دعای برا فرزندان هست هر روز ب نیت یکی از بچه ها و به نیت جنین هاشون بخونم ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
پروانه جان دکتر بهم الان قرص خاصی نداد ، فقط استرادیول داد قرص پردنیزولون ۵ ام فردا تمومه چیکار کنم ...

والله من سری پیش یک هفته قبل انتقال قطع کرد یک هفته بعد انتقال شروع کردن دیگه نمیدونم این بار این کارو کنه یا نه ولی خودم میخوام این بار ادامه بدم فاصله نندازم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل انتقال قطع نکردن پرندزولونو ؟ یه هفته قبلش 

نه قطع نکرد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداازدهنت بشنوه ودل همسرامونوشادکنه طفلکا به هوای مثبت شدن ما حرف گوش کن شدن یاداروخونه ان یامیوه فر ...

😁اره واقعا. خدا حفظ تون کنه برا هم ان شاالله😍

پروانه جان دکتر بهم الان قرص خاصی نداد ، فقط استرادیول داد قرص پردنیزولون ۵ ام فردا تمومه چیکار کنم ...

عزیزم من عکس ازتو باز نمیکنه ولی اگه ۶دهمه باید قرصتو کم کنی مثلا برایه من دوروز در هفته نمیخورم ۵روز میخورم چون الان پرکار شده

اوکی اخه منم جنینام ۳روزه اند تاحالا انتقال نداشتم نمیدونم چندروزه انتقال بدن

دقیق نمیدونم ولی فک کنم اینو جنین شناس تصمیم میگیره با توجه ب وضعیت جنین ک مثلا امکان بلاست شدن داره نداره. ان شاالله هر کدوم که خیره برات اتفاق بیفته و مثبت بشی😍

الهی امین اگه سوالی یا کاری داشتی تگم کن

قربووونت برم. ممنون از لطفت. چشم❤️❤️❤️❤️

والله من سری پیش یک هفته قبل انتقال قطع کرد یک هفته بعد انتقال شروع کردن دیگه نمیدونم این بار این کا ...

پروانه جان من دکتر پردنیزلونم قطع نکرد پیوسته تا حالا دارم میخورم اتفاقا بهش گفتم برای انتقال قطع کنم گفت نه ادامه بده روتین دکترا با هم فرق داره

خوب پایین اومده. دکتر چیزی نگف؟ من واقعیتش خیلی اطلاعات ندارم در این مورد

نه چیزی نگف فقط گفت بالا باشه سیکل کنسله

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

به خودم قول دادم حتی اگه بچه دارم بشم سرمم شلوغ بشه گاهی بیام یه حس خیییییلی خوبی دارم دوستان قدیمی رو میبینم تو گروه خدا از انا جون راضی باشه خیلی وقتم هست نیومده زینب باباجون ثمین جون مامان ماهک رزقرمز رنگ پناه جون هر جا هستن تنشون سالم باشه بهار با شوهرش مشکل داشت طلاق میگرفت اونو دیگه خیییلی تو فکرشم

ان شاالله پر خیر و برکت باشه عزیزم❤️ اره استرس خیلی ادیت می کنه. نهایت دیدی تکرار میشه ب دکتر بگو یا ...

راستی من تازه دارم آشنا میشم با اعضا

متوجه شدم شما مثبت شدی خیلی خیلی تبریک میگم بهت عزیزم🤩🤩🌺🌺

نه چیزی نگف فقط گفت بالا باشه سیکل کنسله

اره در مورد انتقال اگه اشتباه نکنم ۲/۵ ب پایین خوبه. فقط ب قول پروانه جون داروتو ی مقدار باید تغییر بده

ممنون از دلگرمیت عزیز دلم الهی در دونه هات بسلامتی در آغوش بگیریشون عشقم چقد خوبه که شما هستین.. ...

الهی که با خبرای خوب بیای.

منم به هیچ کس نگفته بودم. الانم مامانم اینا نمیدونند بچه هام با ivf اند. 

برات صلوات میفرستم عزیز که با خبرای خوب بیای❤️

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
به من گفت هفته ای یه دونه خوبه اگه عفونت نداری دستکاری نکن

دکتر که چیزی نگفت..

نمیدونم چرا دارو نداده!!!! فقط استرادیول داد

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️