2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

بچهها سرم ای وی جی تهران کجا دارن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
الهییی فکر اونجا رو نکن. ان شاالله این دفعه همشون میمونن و میچسبن بهت😍😍  ان شاالله بهترین تص ...

حامله شدی الای جونمممممممممم وای من غش 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم رحم ی بافت جیگر ماننده مخملیش کمتره وقتی که جنینی در بر نمیگیره جسم زرده به رحم پیام میده که ا ...

ممنون ازتوضیحاتت کامل بودگلم🌺🌺🌺🙏🙏🙏

برامادیگه ازپیام گذشته فکرکنم دیگه تک زنگ میزنه که این ماهم خبری نشد😁😁😁😁

خدایابه امیدخودت🌺
https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۵۰۸_۱۸۱۸۳۲_recw.jpg آزمایش ، تیرویید ماه قبل و امروز من زی ...

از اون ماه دارو خوردی؟

چه عجیبه ۹ کجا و ۶ دهم کجا!

فکر کنم عددش برای انتقال خوبه 

کلا برای انتقال زیر ۲ خوبه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
حورا خوشگلم خدا بابد بخواد  ی دوست قدیمی من فقط‌ یدونه گرید c داشت چون دی ان ای شوهرش نابوده ب ...

ممنونم دوست گلم بابت همدردی و دلداریت

حتما همینه خدا بخواد ناممکنم ممکن میشه،منِ بنده گاهی شیطون ناامیدم میکنه وگرنه حتما به لطف خدا امیدی هست همیشه

انشااله شما اینبار حتما جواب تمام صبرهاتو میگیری امید بخدا و اهل بیت روزهای آتی روزِ ترکوندن گروه برای شماست 

دوستان یه چی بگید امیدوارشم

روزدوم پری ام امروزبستنی خوردم

طب سنتی گفته بودایام پری نخورضررداره

انقدرررررمحل کارم گرم بودکولرخراب بود حالم داشت بدمیشد بستنی خوردم

حالا عذاب وجدان دارم😥

خردادانتقالمه

خدایابه امیدخودت🌺
ممنونم دوست گلم بابت همدردی و دلداریت حتما همینه خدا بخواد ناممکنم ممکن میشه،منِ بنده گاهی شیطون نا ...

قربونت عزیزم.انشاالله میگذره این روزهای نا امیدی

حق داری من خودمم ایمانم خیلیییییییی ضعیف شده و به راحتی گول شیطون میخورم

الهی آمین خواهر خوبم 

سلام بچه هاااا😭😭😭😭😭 باورم نمیشه😭😭😭😍😭 من ب خاطر ی اتفاقی ک برام افتاده بود مجبور شدم عل ...

وااای فاطمه جون مبارکت هزاران بار مبارکت دست و پا من داره میلرزه از ذوق 😍😍😍 مطمان بودم مثبت میشی خدا رو هزار مرتبه شکر 🙏🏻

دوستان یه چی بگید امیدوارشم روزدوم پری ام امروزبستنی خوردم طب سنتی گفته بودایام پری نخورضررداره ا ...

با خوردن یه بستنی هیچی نمیشه

اونی که میگن نخورید خوردن زیاد و مداوم هست

والا من طبق گفته طب سنتی چندسال رعایت کردم از خوردن هرچیز  سردی خودم رو محروم کردم گاهی با خوردن یه برش خیار اونم تو مهمونی عذاب وجدان میگرفتم ولی اون چیزی که بهم میگفتن میشه نشد. چون این فکر و خیال و استرس اینو بخورم اونو نخورم از همه چیز بدتره 

اگر قرار بود خوردن خیلی چیزها برای اقدام به بارداری خوب نباشه اینهمه آدم  توی دنیا که همه چیز  هم میخورن و گاهی زیاد هم میخورن طبیعی باردار نمیشدن منتها خانم هایی  که به هر تقدیر توی  ورطه درمان می افتن ذهنشون سمت همه پرهیزها و باید نباید ها میره... درست هم همینه که اینهمه زحمت و هزینه به نتیجه برسه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
از اون ماه دارو خوردی؟ چه عجیبه ۹ کجا و ۶ دهم کجا! فکر کنم عددش برای انتقال خوبه  کلا برای ا ...

آره عزیزم آزمایش اول بدون مصرف دارو بود..

آزمایش دوم روزی یه قرص

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

با خوردن یه بستنی هیچی نمیشه اونی که میگن نخورید خوردن زیاد و مداوم هست والا من طبق گفته طب سنت ...

راست میگی گلم اون استرس بدتره🤔

خوردم نوش جونم والاگرمازده میشدم🤣🤣🤣🤣

خدایابه امیدخودت🌺
سلام بچه هاااا😭😭😭😭😭 باورم نمیشه😭😭😭😍😭 من ب خاطر ی اتفاقی ک برام افتاده بود مجبور شدم عل ...

مبارکه عزیزم 😍😍😍😍😍 روز چندمی ؟ ان  شاءالله به سلامتی به دنیا بیاریش. 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
دستمال کاغذی دارم ولی مکانش نیس انقدم شلوغه..... دعا کن زود برسم😐😂 حس میکنم داره از پاچه هام می ...

رسیدی خونه گلم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الا جان عزیزم خیلی خوشحال شدم من میدونستم مثبت میشی انشالا روزی بشه بغل بگیری به سلامتی منم دعا کن خ ...

قربووونت برم عزیزم😘😘 الهی که خییییلی زود شما خبر خوش بدی😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱