2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
🥺🥺 متاسفانه نی نی آسمونی شد. ان شاالله به حق باب الحوائج ع خیییلی زود طوطیا جون خبر اومدن نی نی گ ...

خدا از زبونت بشنوه عزیزم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای عزیزم منم امروز رفتم سرکلاژ شدم فعلا خونریزی کم دارم با یه کم درد که دکتر میگه طبیعیه ا ...

توکل به خدا عزیزم برای سلامتیه نی نی هات الان آیت الکرسی خوندم نگران نباش خدا خودش  داده خودش هم حفظشون میکنه و به سلامتی بغلشون میکنی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

دوستان قرص فرتیل وکیوتن ممکنه پری روعقب بندازه؟

من منیزیوم

ویتامین E

اهن وفولیک اسید

رویال ژلی (ژل)

کلسی ود۳

میخورم

نمیدونم ایناربط به پری؟

هرماه پری ۳روزمیفتادجلو

حالا که میخوام واردسیکل بشم پری نمیشم😭😭😭

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم من جنینم ایست قلبی کرد سقط کردم  التماس دعاا دارم

به حق شیر خواره ی  امام حسین که خداوند به زودی دامنت رو سبز میکنه دوست عزیزم برات آیت الکرسی خوندم انشاالله با امید به رحمت خدا دوباره شروع کنی و مامان شدنت رو جشن بگیری

سلام دوستای عزیزم منم امروز رفتم سرکلاژ شدم فعلا خونریزی کم دارم با یه کم درد که دکتر میگه طبیعیه ا ...

انشالله صحیح وسال باشن وتا۹ماهگی که وقت زایمانته به موقع دنیابیان😘😘😘

خدایابه امیدخودت🌺
دوستان قرص فرتیل وکیوتن ممکنه پری روعقب بندازه؟ من منیزیوم ویتامین E اهن وفولیک اسید رویال ژلی ( ...

نه عزیزم بعید میدونم ربطی داشته باشه منم همه ی اینا رو میخورم 

عزیزم من فقط تجربه خودم بهت میگم در نهایت تصمبم با خودت ودکترت طول سزویکس ام ۱۸ هفته ۳۰ بود.نگم برا ...

منم هرچی ب دکتر میگم میگه نیازی نیست فعلا شیاف روزی دوتا داده و قرص ولی خیلی استرس دارم 

عزیزم شما استراحتتون چجوری بود ؟

بخدا فقط به نیت تو اومدم نی نی سایت😅 فسقلا خوابیدن گفتم بذار برم تاپیک میکرو یه سر بزنم😍خیلی خوشح ...

قربووونت برم عزیزم😍.❤️ ان شاالله با دعاهای شما😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بخدا فقط به نیت تو اومدم نی نی سایت😅 فسقلا خوابیدن گفتم بذار برم تاپیک میکرو یه سر بزنم😍خیلی خوشح ...

چ باحال😍 . جالبه ها من لیست ننوشتم هر روز موقعی که میخوام دعای یستشیر رو بخونم میام اینجا هر کی اخرین پست رو نوشته بود به نیت اون یادداشت می کنم و می خونم. امروزم موقع دعا ک اومدم ۳ تا پست اخری مال شما بود😍😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم بعید میدونم ربطی داشته باشه منم همه ی اینا رو میخورم 

نمیدونم چراپری نمیشم

اقدام بارداری نداشتم

بی بی هم زدم منفیه

همیشه زودمیشد این باردیرشده😧😧

خدایابه امیدخودت🌺

ای جانم. ایه الکرسی میخونم براشون. ان شاالله پر خیر و برکت باشه برات و اذیت ها و دل نگرانیات تموم بشه و سر موعدش صحیح و سالم بغل شون کنی😍 

خدا از زبونت بشنوه عزیزم  

ان شاالله😍 مطمئنم خییییلی زود این خبرو میدی . و ان شاالله سال بعد همین موقع تو بغلت هستن ان شاالله😍

دوستان قرص فرتیل وکیوتن ممکنه پری روعقب بندازه؟ من منیزیوم ویتامین E اهن وفولیک اسید رویال ژلی ( ...

سلام عزیزم نه فک نمی کنم ب اینا ربطی داشته باشه. فرتیل و کیوتن رو من ۳-۴ ماه پشت سر هم داشتم و سر موعد هم پریود میشدم یا یکی دو روز زودتر. 

بعصی وقتام انتطار کشیدنی هی ادا درمیاره حالا سر استرسه یا چی نمیدونم🥴