2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
بچه ها از همتون ممنووووونم بی نهاااااااایت❤️❤️❤️ بالاخره ضخامتم به ۸ رسید😭  

عزیزم خیلی مبارکه ایشالا هر چی زودتر خبر مثبت شدن هم بدی خوشحالمون کنی

منم امروز پریود شدم برم مطب داروهای قبل از انتقال رو بگیرم این اردیبهشت قراره هممون شاد بشیم به حق حضرت زهرا

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام عزیزم آره. ان شاالله اگه همه چی خوب پیش بره چهارشنبه 

سلام عزیزم انشاالله به سلامتی باشه و مثبت میشی .شما از ددکترت سوال نکردی واسه نزدیکی کردن ضرر داره یا ن؟؟منم پنج شنبه هفته آینده انتقال دارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی اطلاع داره؟؟بعضی از کاربرا میگن ی هفته قبل انتقال دکترا میگن نزدیکی نداشته باشین...چون ضخا ...

عزیزدل به ما مرکز مام گفتن کلا تو سیکل انتقال نزدیکی نداشته باشین، چون یه بار لکه بینی چیزی اتفاق بیفته ، انتقال کنسل میشه ، 

عزیزدل به ما مرکز مام گفتن کلا تو سیکل انتقال نزدیکی نداشته باشین، چون یه بار لکه بینی چیزی اتفاق بی ...

رعنا جون ممنون ک جواب دادی خیلی سردرگم بودم... انشاالله ب مراد دلت برسی عزیزم

ممنونم مهتاب جون. آره دیروز خییبلی خسته شدم پشت همم کلاس داشتم چیزی هم نتونسته بودم بخورم. همه علایم ...

حتما حتما قبل پی ار پی اگه عفونت داری باید درمان بشه چون پی ار پی شانس عفونت بیشتر میکنه من که قبل پی ار پی دکتر بهم مترونیدازول داد بعد از پی ار پی هم ازیترومایسین خوردم

عزیزدل به ما مرکز مام گفتن کلا تو سیکل انتقال نزدیکی نداشته باشین، چون یه بار لکه بینی چیزی اتفاق بی ...

عزیزم میشه در مورد مرکز مام سوالامو جواب بدی ممنونم 

من دارم به مام فکر میکنم فقط چیزی که هست راهم خیلی دوره 

اگه واسه اولین بار برم همون یه روزه کار ویزیت و چکاپم انجام میشه یا آزمایش و اینا مینویسن باید بمونم واسه ازمایش ها و ... یا اینکه میشه ازمایش ها تو شهر خودمون انجام بدم

و اینکه میدونی چه ازمایش هایی هست که انجام بدم ببرم میشه ؟

تا روز تخمک گیری چندبار باید برم؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم آره. ان شاالله اگه همه چی خوب پیش بره چهارشنبه 

چهارشنبه روز چندم سیکلت میشه عزیزم ؟

و دوز پچ میدونی چند بود؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم میشه در مورد مرکز مام سوالامو جواب بدی ممنونم  من دارم به مام فکر میکنم فقط چیزی که هست ...

عزیزم کاربر @pariiiii73   رو صدا کن ازش بپرس یادمه اونم راهش دور بود و قبل از رفتن کلی تحقیق کرد که زیاد معطل نشه فکر کنم بتونه دوستمون کمکت کنه 

سلام گلم خوبین ببخشید شما برج۲ سال گذشته هم انتقال داشتین که افت بتا کردین باهم بودیم ؟

عزیزم نه من حقیقتشو بخواین ساروگیت هستم برای یکی دیگه رفتم و همین جنین که انتقال دادم مال۱۲سال پیش بوده که فریز بوده

از همه دوستان هم معذرت میخوام اگه تا الان حقیقتو نگفتم ببخشید

عزیزم نه من حقیقتشو بخواین ساروگیت هستم برای یکی دیگه رفتم و همین جنین که انتقال دادم مال۱۲سال پیش ب ...

عزیزم چرا معذرت خواهی ی موضوع کاملا شخصیه دوست نداشتی بیانش کنی 

ولی چقدر خوبه که انقدر مسولیت پذیر بودی و با اینکه ساروگیتی اینجا اومدی و از دوستان در مورد مثبت شدن و بقیه چیزا راهنمایی خواستی و مثبت شدی خوشحال شدی ☺️

عزیزم چرا معذرت خواهی ی موضوع کاملا شخصیه دوست نداشتی بیانش کنی  ولی چقدر خوبه که انقدر مسولیت ...

خیلی ممنونم گلم مرسی از محبت شما بله من خودمم واقعا خوشحال شدم مثل بچه خودم مواظبش هستم تا ان شاالله صحیح و سالم بدم به مادرش

عزیزم چرا معذرت خواهی ی موضوع کاملا شخصیه دوست نداشتی بیانش کنی  ولی چقدر خوبه که انقدر مسولیت ...

من واقعا توی ای وی اف تجربه نداشتم و تجربه های شما و دوستان خیلی برام مفید بوده و هست