2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هورمون تیروئیدت خوبه. تست اچ آی وی و هپاتیت منفی. آزمایش ادرارت خوبه، فقط یه کم باکتری توش هست.

T4  خوبه؟ راستي يه عكس ديگم هست

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
بعضی وقتا دلم میخواد پژمان رو بکشم همیشه بیرونه ها حالا که میگم برو جواب رو بگیر میگه واستا عجله نکن ...

عه آز دادی نمیدونستم فدات شم
ان شاء ا... عالیه عزیزم

آز قبلیت چه تاریخی بود؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ثمین جان من جای شما توخونه استرس گرفتم عزیزم  استرس واسه نی نیات خوب نیس 😘😘😘😘😘

ببخش خواهر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
هورمون تیروئیدت خوبه. تست اچ آی وی و هپاتیت منفی. آزمایش ادرارت خوبه، فقط یه کم باکتری توش هست.

خانم دكتر كي بودي تو.  عشقم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
فدات شم اولین اقدام برای زوج های فامیل کاریوتایپه بعدا این دکترا تا حالا با دو تا سقط و دو تا انتقا ...

نه گفتم میگه اگه مشکلی هم باشه قابل حل نیست پس چه فایده که الکی هزینه کنین

صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....
ثمین جان 4 شنبه کی میری مطب؟ میخوام خودم بیام یه تنبیه اساسی از طرف گروه بکنم شما رو !! بقیه بچه ها ...

4شنبه ساعت 5 مطبم خخخخ باور میکنی حاضرم تنبیه شم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
راستی از من خوشبختم خبر داری؟ آزمایش داد؟

نه خبر ندارم الان ازش خبر میگیرم

لی لا جون روز 13 بود 74.5 الان شده 352.نظرت چیه؟

خوبه عزیزم
خوبه فدات شم
ببین روز 13 بوده 75
روز 15 باید میشد 150
روز 17 میشه 300
درواقع باید فردا آز میدای که دو برابر بشه این 300
تو یه روز زودتر دادی و همین 350 نرماله عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ثمين  خيلي خوبه اروم باش تروخدا

الان زنگ زدم مطب دکتر 15دقیقه منتظرم این دکتر جواب بده

جواب عکس رنکی منم کسی تفسیر نکرد ببینم مشکلی نداره میکرو بکنم یعنی متخصص نداشتیم😕

عزیزم این چسبندگی برا انتقال مشکل ایجاد نمیکنه
هیدرو نیست که ترشح سمی داشته باشه

اگه از همین نظر منظورتون هست

خوبه عزیزم خوبه فدات شم ببین روز 13 بوده 75 روز 15 باید میشد 150 روز 17 میشه 300 درواقع باید فر ...

خداروشکر.مرسی عزیزم خدا  دلتو شادکنه

T4  خوبه؟ راستي يه عكس ديگم هست

نشان دهنده اندازه پلاکت ها می باشد و نام کامل آن Mean platelet volume است. این MPV هست که یکم پایینه. گلبول سفیدتم یه کم بالاست

بعضی از فاکتورهای ذکر شده ممکن است به دلایلی غیر از وجود بیماری برای مدت کوتاه و بطور موقت کاهش یا افزایش یابند، این دلایل عبارتند از عادات ماهانه در خانم ها، حاملگی، انجام ورزش های سنگین، مصرف داروهای استروئیدی، استرس و فشارهای شدید روحی، دوران نقاهت بعد از انجام جراحی، تب و سرماخوردگی، بی خوابی برای مدت طولانی و غیره، که البته بعد از اینکه بدن در حالت عادی قرار گیرد میزان این فاکتورها باید به حالت نرمال برگردند.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم