2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
دوازده هفته و چهار روز میشه

عزیزم منم وقت ان تیم ۲۲ فروردین هست مال منم ۱۲ هفته و ۴ روز ، همزمانیم دقیقا چه جالب   . ایشاله جواب هر دو مون عالی باشه نی نی هامون سلامت باشن . البته ایشاله نی نی همه بچه ها سالم و سلامت باشن 

سوال منم هست . یه جا توی نت خوندم چند تا آمپول میده و قرص بعد دوباره پریود که شروع شد بازم سونو بعدم ...

یعنی اگه بخوایم اردیبهشت انتقال بدیم باید توپری فروردین مراجعه کنیم؟

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان دکترم گفته براانتقال ۳پری ال دی روشروع کنم ۱۴روزبعدبرم مطب بعدش پروسه چجوری؟چندبارباید برم وچ ...

میری سونو میشی بعد برات امپول سینافکت شروع میکنه تا ال دی تموم بشه بعد پریود شدی دوباره روز دوم میری برای سونو این روتین دکتر فروتن

از اول عادت که می خواستم انتقال بدم 

ممنونم گلم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
برای من قبل انتقال آسپرین از روز انتقال آنوکسا

ممنونم گلم❤️ فک کنم برا منم همین کارو میخواد بکنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انوکسارو مرکز مام از قبل انتقال، با داروهای انتقال شروع میکرد عزیزم ❤

ممنونم گلم❤️

بچه ها من باردارم زیرهمون دقیقه خط انداختن

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 
سلام عزبزم خوبی انشالا که انتقالت مثبت بشه گلم پرولاکتینت چطور شد گفته بودی رفته بالا یعنی دکتر با پ ...

سلام عزیزم. ممنونم همچنین گلم❤️

اولش دکتر گف چون داروهم میخوردی احتمالا اشتباه آزمایشگاه هست. گفت برای احتیاط دوباره تکرار کن آزمایشو. داروهامم نوشت گف اگه نرمال بود جواب، داروهاتو شروع کن اگه نه که دوباره ی دوز جدید بخورم ک پرولاکتین پایین بیاد بعد.

خوب شد ی لحظه ب ذهنم رسید پرسیدم پرولاکتینم چند باشه شروع کنم داروهارو. گف همین ک تو محدوده نرمال باشه شروع کن. تو رنج آزمایشگاه باشه نرماله.

ک منم گفتم خب الانم تو رنجه آزمایشگاهه. تو برگه نوشته بود بین اگه اشتباه نکنم ۳۰-۵۰۰ نرماله. یهو دکتر گف چطور ممکنه برگه تو بده. بعد ک نگاه کرد متوجه شد دستیار واحد اندازه گیری رو تو پروندم اشتباه ثبت کرده و این ازمایشگاه واحدش فرق داشته 🥴. خداروشکر اونو ک دید گف اره حله نیاز ب آزمایش مجدد نیس. درسته بیشتر شده ولی چون تو رنج نرمال هست هیچ مشکلی ب وجود نمیاره😅

بچه ها من باردارم زیرهمون دقیقه خط انداختن

آخ جووون. مبااااارکه😍😍😍 ان شاالله ب سلامتی تا آخر

آخ چووون. مبااااارکه😍😍😍 ان شاالله ب سلامتی تا آخر

مرسی عزیزم ولی نمیخوامش🥲

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 
مرسی عزیزم ولی نمیخوامش🥲

🥺🥺🥺 . نه تو رو خدا. ببین تو همین تاپیک چقد هستیم کسایی ک حسرت ی لحظه این صحنه رو داریم😭 

عزیزم نمیدونم تو چه شرایطی هستی که حس تون اینه ولی خواهش می کنم تصمیم دیگه ای نگیر. ب خدا وقتی نمیخواستین، اینکه اومده یعنی یه هدیه ویژه و مخصوصه 😍🤩از طرف خدا. ی موقع ردش نکنی🥺