2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048257 بازدید | 684648 پست
شماها به غذاهاتون ادویه می زدین ؟  الان چی ؟

راستش هر ادویه ای نه. در حد کم فلفل، آویشن، زردچوبه هم که بسته به نوع غذا.

زیاد ادویه نمیخورم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان مهربونم، ممنون از پیامهاتون و انرژی گرمی که بهم دادید. سعی میکنم آروم باشم و به خود خدا بسپار ...

سلام باران جون 

همه استرسی که داری طبیعیه 

ولی توکل به خدا همه چیز خوب پیش میره

هروقت فکرت مشغول شد نفس عمیق بکش و یا الله بگو آروم میشی

ان شاء الله به سلامتی و به وقتش نی نی رو بغل کنی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام خانومای گل صبحتون ب خیر یه سوال ؟ چند روز بعد از تزریق hcg که روز انتقال زدیم می تونیم از بی ...

عزیزم شما خودت داری میگی که روز ۶ بی بی زدی منفی بوده پس یعنی اثرش رفته دیگه .بعد اینکه اشتباه نکنم شما الان روز ۱۱ هستی اگه استرس نمیگیری یه بی بی بزن انشاالله که بارداری .یعنی اگه دو تا خط افتاد که مطمئن باش بارداری و اثر آمپول نیست

عزیزم شما خودت داری میگی که روز ۶ بی بی زدی منفی بوده پس یعنی اثرش رفته دیگه .بعد اینکه اشتباه نکنم ...

جلو خودم رو کرفتم بی بی نزنم 😁

می ترسم منفی باشه و انگیزم رو از دست بدم ، اون وقت داروها رو استفاده نمی کنم. 

بی نظم نیستند ولی خیلی کتابی اند و فقط طبق همون قانونی که دارند پیش میرند. کلا سیستم درمانی شون برای ...

ما اینجا ی بخش داریم ی چیزی شبیه اورژانس های خودمون تو ایران بهش میگن بخش شش ساعته یعنی تا شش ساعت باید مریض تعیین تکلیف شه یا بستری یا ترخیص 

برا همینجور وقتاس که کسایی که درد دارن و حالشون بده به اون بخش مراجعه میکنند البته تا ساعت ۴که پزشک خودمون هست اول باید پزشک خودمون اون ارجاعمون میده ولی بعد ۴وقتی دردی چیزی داشته باشیم خودمون میتونیم بریم اونجا ازونجا پزشک کشیک میبینه لازم به اقدامی باشه انجام میدن