2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
منم خونریزی داشتم اونم شدید ولی خدا خواست و موند اکثر آی وی افی ها هماتوم دارن از اوارض آی وی افه

سلام گلم گفتن هماتوم پشت ساک۱۴ میل دکتر احمق جواب نمیده هیچ دکتریم نیست بنظرشما چیکار کنم 

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم گفتن هماتوم پشت ساک۱۴ میل دکتر احمق جواب نمیده هیچ دکتریم نیست بنظرشما چیکار کنم 

عزیزم اگه انوکسا یا هپارین داری تا خونریزی و لکه بینی داری قطع کن استراحت مطلق باش و تا میتونی مایعات بخور 

بهار جون مهمتر از همه اینه که خونسردی خودت رو حفظ کنی .بعد اینکه اصلا تکون نخور.همونطور که دوستان گفتن اگه انورسادات یا قرص ا اس ا داری قطع کن ‌.دو تا آمپول پروژسترون ۵۰ هم تو یه سرنگ کن بزن

نترس بهار جون اینا طبیعیه .خیلی ها داشتن و خدا رو شکر به خیر گذشته

ممنون گلم از دلداریتون 🥺♥️♥️🤲انشالله خیررببینین همگی 

گفتن رشد و اینا جنین خوبه خداروشکر خونریزی هماتومه استراحت کن 

بهار جون مهمتر از همه اینه که خونسردی خودت رو حفظ کنی .بعد اینکه اصلا تکون نخور.همونطور که دوستان گف ...

اره همینکارو دکترم گفت خود دکتر با بدبختی پیدا کردم از ساعت ۳ تا الان دربدر اینور انور بودم بالاخره بهش زنگ زدن بیمارستان گفت نگران نباش و....

بچه ها سال نو همتون پیشاپیش مبارک باشه ان شالله سال جدید باردارا به سلامتی زایمان کنن و صحیح و سالم بچه هاشون رو بغل بگیرن و منتظرا ان شالله به زودی همشون چراغ خونشون با بچه های سالم و صالح روشن شه😊😊😊برای همتون سالی پر از شادی و آرامش آرزو میکنم ان شالله که  صلاح خدا با خواسته دلتون یکی بشه تو سال پیش رو 

عزیزم خیلیا اینجا مثله پریودی خون دیدن نینیشون الان بغلشونه و به خاطره شلوغی نمیتونن تاپیک بیان نگرا ...

ممنون خواهری رفتم سونو گفت هماتومه استراحت کن