2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
دکتر مرکز سونو گفت به خاطر دوقلویی هر دو هفته طول سرویکس رو بررسی کن. سونو زیاد ضرر نداره؟ حمام رو ...

نگران نباش، سونوهای دو بعدی ضرری ندارند. من از هفته ۶ بارداری تا الان هر دو هفته یه بار و چندبار هم هر هفته سونو شدم، اوایل فقط واژینال، بعدش شکمی. الان هم سه باره که هر دوتاش با هم دکتر انجام میده هم واژینال هم شکمی و همچنان هر دو هفته یه بار میرم. حالا  این هفته باز وقت دارم، هفته دیگه هم بیمارستان وقت دارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه لباسها رو با نود درجه میشوری؟ خراب نمیشه؟ من لباسها رو  تو چند دسته بر اساس اینکه با چه دما ...

بالشت نمیخواد ولی من ی ست پتو نوزادی ازینا که روش ملحفه میشه از سر دخترم دارم خودش ی بالشت تقریبا خیلی نازک داره اینو گاهی استفاده میکردم دیگه فقط رویه بالشت و پتو پسرونه براش خریدم و دخترونه ها رو انداختم دور 

اره من همه رو با نود شستم غیر از زیر انداز تعویض چون اون ی لایه اش پلاستیکه یادمه سر دخترم شستم خراب شد ربتم دوباره خریدم🤣🤣🤣دیگه این دفعه با دست شستمش 

نه ان شالله که نمیشه من خودمم هماتوم داشتم خداروشکر بعد دو سه هفته جذب شد فعلا استراحت کن 

استراحتم دیگه نا امیدم دلم داره میترکه

اخه خونریزیه

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
نه یکم زیر دلم شدید نبود خونریزیه فعلا کمه موندم چبکار کنم هیچکسم جواب نمیده

عزیزم اصلا نگران نباش من از هفته پنج خونریزی کردم اولش لکه بینی بود بعد دو سه روز شدید شدید شد که اورژانسی رفتم سونو و تا الان که ۹ هفته هستم هنو خونریزی دارم من توی این مدت سه بار خونریزی شدید کردم با کلی لخته دفع کردم داروهامو دکتر دوبرابر کرد یعنی روزی سه تا شیاف میزارم دوتا امپول میزنم سه تا قرص دوفاستون میخورم انوکسا هم قطع کرد فقط هم چسبیدم به تخت و برای دستشویی بلند میشم 

استراحتم دیگه نا امیدم دلم داره میترکه اخه خونریزیه

دقیقا الان حالتو میفهمم من انقد شدید خونریزی میکردم که میگفتم محاله دیگه چیزی مونده باشه بهارک جون اینجا خیلی کمکم کرد خدا کمکش کنه 

الان هم با این همه دارو هنو لکه بینی دارم اصلا نا امید نشو یه سونو برو بمن گفت هر هفته سونو بدم