2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم دیدم دوستان جوابت دادند منم میگم که تنها نباشی. من از روز انتقال تو خونه تنها بودم.تماس تلفنی ...

ممنون عزیزم 

خیلی لطف کردی 

منم همش تماس تلفنی، واقعا از تلفن خسته شدم 

منم با گوشی اینترنت و تلویزیون خودمو مشغول میکنم.

دقیقا بعد از nt منم مثل شما کم کم به همسرم کمک کردم که دیگه غذا درست کردن با خودم شد ، چند روز پیش اینقدر سردیس دستشویی نشست کهخودم مجبور شدم بشورم .

حقیقتا بلند شدم که روحیم خوب بشه، خونم تمیز بشه، بخاطر همسرم، بخاطر خیلی چیزها. 

خیییییییلی پشیمون شدم.

امروز شکمم درد نمیکنه، اما پایین شکم سمت راست یعنی نزدیک پهلوم و همچنین سمت چپ همان ناحیه درد میکنه. بیم پهلو و ناف میشه، تقریبا ۴ انگشت پایین تر . سمت راستم دردش بیشتر حس میکنم تا چپ.

نگرانم به همسرم میگم بریم دکتر میگه نه . استراحت کن خوب میشه.

واقعا هم همین طوره کلی سختی کشیدیم برای باردار شدن‌ 

من دیگه فقط استراحت میکنم 

خیییییلی ممنون که تجربتو گفتی .

لطفا دعا کن جنینم تو شکم سالم باشه و صحیح و سلامت به وقتش بدنیا بیاد.

خدای نکرده اتفاقی افتاده باشه درد بزرگی روی قلبم میذاره.

تا فروردین که سونو آنومالی دارم همسرم میگه نمیخواد بریم دکتر.

توکل بر خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیز که به سلامتی باردار شدین، شماها همتون لک لانه گزینی داشتین ؟ 

من روز ۸ ام بنظرم بود موقع خشک کردن ۳ تا لک در حد نقطه روی دستمال دیدم که نمیدونم لک لانه گزینی بوده یا دو تا جنین دیگم بودند چون ۳ تا گذاشته بودند فقط یکی گرفت .

ممنون عزیزم  خیلی لطف کردی  منم همش تماس تلفنی، واقعا از تلفن خسته شدم  منم با گوش ...

نگران نباش دردی که داری استراحت کنی خوب میشه.

ظرفها می شوری یدفعه نشور مثلا بشقاب ها بشور برو دراز بکش دوباره یه ساعت بعد قابلمه ها بشور دوباره یه کم بعد قلشق ها بشور.غذا هم همینطوری تیکه تیکه برنج وخورشت بذار برو دراز بکش بعد یه کم بعد سالاد یا ماست خیار حالا هر چی که می خوری درست کن

دستشویی همسر منم تو این ۷ ماه فقط یکبار شست تا جایی که راه داره تحمل کن بعد فقط یه اب خالی بریز وخیلی کوتاه فرچه بکش.روشویی هر چقدر کثیف شد تحمل کن دیگه اخرش سرسری یه اب وپوذر لباسشویی بگیر تمیز کن.

زیاد نشین بهت فشار میاد اغلب دراز بکش به پهلوها.

ببخشید پر حرفی کردم به خدا یاد دکتر رفتن های قبل انتقال می افتم پشتم می لرزه میگم هر چی که می دونم ورعایت کردم وبگم  امیدوارم هممون به سلامت زایمان کنیم ولیمو لیموی عزیز هم خیلی زود طبیعی باردار بشه.خیلی تو فکرشم.

شادی صدام کنید
ممنون عزیزم  خیلی لطف کردی  منم همش تماس تلفنی، واقعا از تلفن خسته شدم  منم با گوش ...

منم از بیکاری واقعا خسته میشم. چند روز پیش دیدم حموم خیلی کثیف شده دیوارش رو شروع کردم به شستن بعد دیدم دارم اذیت میشم توبه کردم تا ۲ روز فقط دراز کشیدم😐

واقعا بیکار نشستن و تماشای کثیفیهای خونه سخته

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
نگران نباش دردی که داری استراحت کنی خوب میشه. ظرفها می شوری یدفعه نشور مثلا بشقاب ها بشور برو دراز ...

ان شاءالله 

ان شاءالله لیمو لیموی عزیز هم طبیعی باردار بشه. 

فردایی روشن و بقزه کاربرهای اینجا به حق فاطمه زهرا س، سال جدید نی نی هاشون تو بغلشون باشه. آمین 

ممنون عزیزم 

توصیه هات عالین. 

فکر میکردم فقط من اینجوریم.

دقیقا دیشب که درد داشتم و اشکام همین جور میاومد تمام سختی ها به ترتیب اومد جلوی چشمام مخصوصا درهایی که داشتم.

دراز کشیده بودم، بلند شدم نماز خوندم یک برنج گذاشتم با روتختیمو پهن کردم مجدد دردم گرفته الان باز دراز کشیدم.

امپول چسب جنین چیه؟

امپول جی سی اس اف اصطلاحا بش چسب جنین میگن

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭

من دیروز انتقال دادم .لطفا یک صلوات برام بفرستید .فکر نمیکنم امیدی باشه .کمرم ی ذره درد میکنه .زود بعد انتقال رفتم دستشویی دیگه استراحتم ولی فکر کنم بدجور بلند میشم .دیگه خدا کمکم کنه نمیدونم چی کار کنم داغانم خلاصه 

من دیروز انتقال دادم .لطفا یک صلوات برام بفرستید .فکر نمیکنم امیدی باشه .کمرم ی ذره درد میکنه .زود ب ...

عزیزم موقع انتقال ما تومرکز گفتن ۲۰دقیقه بخابید گفت اگه بگیره توهمون ۲۰دقیقه اول میگیره...برات صلوات فرستادم ان شاالله مثبت میشی توام دعا کن من شنبه ازمایش دارم