2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
خانمها امروز چندین بار حالت خم شدن نشستم بلند شدم  یا نشستم و بلند شدم داشتم کار اشپزخونه کمک ...

سلام عزیزم

شما خودت به دوستان دیگه راهنمایی میکردی که کار نکنن یا اشتباه میکنم؟؟؟ ترسو جون بود میگفت؟؟

بعد خودت افتادی به خونه تکونی!؟

خانم های عزیز باردار 

خواهش میکنم

محض رضای خدا 

این ۹ ماه رو بیخیال تمیزی و مرتب بودن خونه باشید

خونه تکونی رو  هم بیخیال بشین

به خدا بعدا حسرت این روزا رو میخورید

که الکی به خودتون سخت گرفتید

بخورید و بخوابید و خودتونو سرگرم کنید

عشق کنید که این روزها دیگه تکرار نمیشه خصوصا برای فرزند اول

بعدا برای همه این کارها فرصت هست

البته که با وجود نی نی تا روی روال قبل بیفتید ماهها طول میکشه 🥰

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم انشالله هزینه سونو دو قلویی ۱۲۰۰ هزینه آزمایش ۴۲۰

مبارک باشه عزیزم

هرچی هستن خدا حفظشون کنه🤩

دختر باشن که بهشت نصیبت شده

هم در دنیا هم اخرت🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام دوستان من رحمم رو اجاره میدم 

۲۹ سالمه و یه زایمان سالم هم داشتم کرمانشاه هستم اما اگر تهران کسی اسکان هم بده میام❤️

ما افسرده نیستیم،در جهانِ تهی از معنایِ امروز، ما فرسوده‌ایم! زیر بارِ روزمرگی‌ها...در جهانی که ما کار میکنیم که غذا بخوریم و هیچ معنایی درش نیست ؛ ما عملا هر روز داریم به بخشی مهم از وجودمون بی‌اعتنایی و توهین میکنیم. ما جسم‌هایِ چاقیم و روح‌های لاغر. روح‌هایی که مدت‌هاست تغذیه نشده، مدت‌هاست لذت‌ نبرده، کیف نکرده، حظ نکرده......   
سلام عزیزم شما خودت به دوستان دیگه راهنمایی میکردی که کار نکنن یا اشتباه میکنم؟؟؟ ترسو جون بود میگف ...

چرا عزیزم خودم بودم 

در حد فقط مرتب کردن و تمیز کردن به همسرم کمک کردم. 

عزیزم من تنهام 

شاید اگر بشه کسی هفته ای یکبار بیاد در حد نیم ساعت دیگه طولانیش دو ساعت بشینه بره ، واقعا خسته و کلافه شدم 

همسرمم الان شغلی نداره 

گفتم کارهارو بکنه که اصلا عادت به کار خونه نداره 

برای روحیمون اینکار رو کردم. 

فقط اشک میریختم بیشترش اینکه یک کمک ندارم تنهام 

و انفلوانزا گرفتم نگفتند بارداره بریم کمک، گفت انفلوانزا گرفتی نمیایم که نگیریم. 

دلم خواست شاد باشم.

خونم اگر میدید چی شده بود 

فقط خواهرم یکبار اوند که گفتم برام جارو کنه.

خودمم هیچ کاری نمیکردم ولی گفتم یکم تمیز کنیم موقع عید خونه تمیز باشه حال و هوای عید باشه.

همش خونه هستم ، مگر هر چند هفته برم خونه مادرشوهر یا مامان و بابام .

دلممم واقعا گرفته 

تا الان خیلی خودمو کنترل کردم ، و همش سعی میکردم خودمو مشعول کنم.

ولی الان بخاطر دردهام واقعا اشکام میریزه که بنظر بیشترش ناراحتی از دست خانوادم هست دلیلش.

اما میدونم نباید از هیچ کس انتظار داشته باشم، من قوی تر به لطف خدا پیش میرم .

انتظارم بیجا بوده.

سلام عزیزم شما خودت به دوستان دیگه راهنمایی میکردی که کار نکنن یا اشتباه میکنم؟؟؟ ترسو جون بود میگف ...

من هم زمان چندین مسله رو دارم هندل میکنم 

بقول مشاوره خود این مسائل روحیه و نیروتونو کم میکنه. 

اما خدا بزرگه، 

حرف زدن باهاتون باعث شد اشکامو پاک کنم و قوی باشم. ان شاءالله نی نی سالمه.

ببخشید پرحرفی کردم 

چرا عزیزم خودم بودم  در حد فقط مرتب کردن و تمیز کردن به همسرم کمک کردم.  عزیزم من ...

عزیزم وقتی ادم ازدواج میکنه دیکه نباید از بقیه انتظار داشته باشه میدونی وقتی از کسی انتظار داشته باشی خودت بیشتر اذیت میشی من سر زایمان اولم خودم و همسرم تنهای تنها بودیم ی زایمان سخت ۲۱ساعته داشتم بلافاصله بعد اون رو پا شدم و شروع کردم به بچه داری اونم بچه ای که تا جهار ماه شبا نمیخوابید و فقط تو بغلم راه میبردمش بدون حتی ثانیه ای کمک 

الانم سر بچه دومم ۸ماه می بهم وقت سزارین دادن از اول ماه خونمون بازسازی داریم و ۲۰ماه می تقریبا جا به جایی دارم با ی بچه نوزاد دو هفته ای و ی دختر پنج ساله تنها هم هستم قرار بود مامانم بیاد فعلا که سفارت داره اذیت میکنه بخاطر شرایط الان ایران 

کلی مدارک خواستن همه رو فرستادیم ولی گفتن ۸هفته طول میکشه بررسی مدارک و جواب یعنی عملا بازم مامانم به زایمانم و جا به جاییم نمی رسه احتمالا وقتی میرسه که هم زایمان کردم و هم جا به جا شدم ولی من اصلا ناراحت نیستم چون قبول کردم این زندگی منه و کسی نسبت به زندگی من و همسرم و بچه هام مسولیت و وظیفه ای نداره 

عزیزم وقتی ادم ازدواج میکنه دیکه نباید از بقیه انتظار داشته باشه میدونی وقتی از کسی انتظار داشته&nbs ...

بله کاملا درست میگید و حق باشماست .

با خودمم بعضی وقت ها همین ها رو میگم اما انروز یادم رفت .

ان شاءالله نی نیت صحیح و سالم بدنیا بیاد و همه چی به خوشی و شادی همراه باسلامتی برات بگذره.

ممنون عزیزم برای صحبت هات 💞💞💞💞💞

عزیزم وقتی ادم ازدواج میکنه دیکه نباید از بقیه انتظار داشته باشه میدونی وقتی از کسی انتظار داشته&nbs ...

بهارک جون، فکر میکردم مامانت ویزا‌ش رو‌ گرفته! خدا بهتون توان بده و همه چی به بهترین شرایط جلو بره.

من هم مثل خودت، با همسرم تنهام، به خواهرم که ویزا ندادند و درخواست تجدید نظر هم نیومده. خدا حواسش به همه باشه، به ما هم باشه ان شااله  

بهارک جون، فکر میکردم مامانت ویزا‌ش رو‌ گرفته! خدا بهتون توان بده و همه چی به بهترین شرایط جلو بره. ...

هنوز منفی ندادن جواب دادن بهش باید برای دریافت ویزا تضمین برگشت بدی دیگه من زنگ زدم امور خارجه گفتم چه تضمینی میخواین گفت مثلا ملک 

مامانم رفته سندا رو داده دارالترجمه متاسفانه گفته تا ۷فروردین دادگستری اون قسمتی که مدارک ترجمه شده رو مهر میکنن بسته اس تا اون زمان نمیتونیم ارسال کنیم بعد تو برگه اش نوشته بعد از ارسال مدارک هشت هفته طول می کشه تا ویزا صادر شه زنگ زدم میگم خوب چرا همون روز مصاحبه نگفتین میگه بخاطر شرایط خاص ایران به همه منفی میدن ولی فقط پدر و مادر رو با ضمانت برگشت ویزا می دن 

ممنون عزیزم انشالله هزینه سونو دو قلویی ۱۲۰۰ هزینه آزمایش ۴۲۰

مرسی عزیزم، شنیدم  برای غربالگری یه دونه آزمایش هست نمیدونم دقیق اسمش چیه سرتی دی ان ای یه همچین چیزی  اگه درست گفته باشم ،که نزدیک ۶میلیون میشه شما نمیدونید اون چیه؟ میگن خیلی دقیقه

دوستای عزیز که به سلامتی باردار شدین، شماها همتون لک لانه گزینی داشتین ؟ 

سلام عزیز. من نه لک و نه هیچ علائم دیگه ای نداشتم. 

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
من هم زمان چندین مسله رو دارم هندل میکنم  بقول مشاوره خود این مسائل روحیه و نیروتونو کم میکنه. ...

عزیزم دیدم دوستان جوابت دادند منم میگم که تنها نباشی.

من از روز انتقال تو خونه تنها بودم.تماس تلفنی داشتم از جهت تبریک واینا ولی حضوری نه.همسرمم سرش شلوغ اغلب خونه تنهام وبا گوشی وتلویزیون مشغولم.خونه هم که نگم بهت.

تا سه ماه رعایت کردم فقط غذا وظرف وکارای سبک بعد از ان تی از استراحت خسته شدم پاشدم کار کردم کابینت ها تمیز کرذم.

جارو زذم حموم‌زیاد می رفتم به قول شما هم تمیز شدن خونه هم روحیه ام.متاسفانه طول سرویکس از ۳۷ شد ۳۰ وترس از زایمان زود رس وسرکلاژ واین ذاستان ها باعث شد ماه ۵ و۶ بارذاری کلا دراز بکشم چند هفته اول که همسرم ظرفها می شست وغذا از بیرون می گرفت بعد دوباره کم کم خودم مجبور شدم برای غذا وظرف پاشم یعنی نگم بهت از اون دوماه.الانم همچنان دراز می کشم .باورم نمیشه هفته دیگه عید این سر وشکل خونه ی من ولی همش به خودم دلداری میدم که تحمل کنم تا اخر عمرت وقت برای تمیز کردن خونخ هست .منم گاهی از شدت تنهایی بغض می کردم حتی تا حیاط ام نمی رم ولی سلامتی نی نی که با این همه سختی اومده تو دلم از هر چیزی واجب تره.

شادی صدام کنید