2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048186 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دی ماه ک منفی شدم دیگه اصلا پیگیری نکردم  ۳تا دیگه جنین دارم حتی نرفتم شناسنامشونو بگیرم  ...

ان شاءالله از فروردین شروع کن مجدد برای انتقال، ان شاالله نتیجش مثبت میشه این بار.

برو کارت جنین بگیر ، بسم الله الرحمن الرحیم بگو دعای خیر برای خودت بکن.

خییییلی کار خوبی کردی آمپول تقویتی عالیه.

سعی کن سفره ۷ سین با دل خوش و لبخند و دعای خیر و بسم الله الرحمن الرحیم پهن کنی با لباس مرتب و شیک . من خیلی اعتقاد دارم به این مورد.

منم وسواسی بودم، اما یک سالی سعی کردم بهتر بشم، بعد از انتقالمم چیزایی پیش اومد که حساسیتمو کم کرد که بعد میگم .

اما سلامتیمون از تمیزی مهم تر هست، منم همه جا رو برق مینداختم 

الان با درد کمر و ... میگم بهت سلامتیت مهم تر هست.

من اسباب کشی داشتم حساس، همه چی رو تمیز گردم شستم خشک کردم مرتب در کارتن های تمیز . در شهر بزرگ زندگی میکنم با امکانات و کلی فامیل .

بخاطر وسواسم از هیچ کس کمک نگرفتم، یا نیرو خدماتی، اما شوهرم برای جابجایی بهش فشار نیاد هزینه کرد و از باربری خدمات گرفت برای انتقال. 

بعد من با وسواسم چنان به جون خونه افتاده بودم با خود شوهرم، هم میگفتم هزینه نکنم هم قبول نداشتم تمیز کاریشونو . 

موقع چیدن چون دوست داشتم  دور و برم مرتب باشه و میخواستم سریع بچینم و ذوق هم داشتم از صبح زود تا نیمه های شب در حال چیدن وسایل بدون هیچ کمکی، نتیجش بعد این شد تا چند روز از شدت کمر فقط روی تخت بودم و برای واجبات بلند میشدم. 

و پاهام چقدر درد میکرد. پوست دستم خشک. 

بقول یک خانمی سلامتیت و جوانیت ارزشش از پول و نامرتبی بیشتر هست.

برای همین امسال اصلا برای خونه تکونی سخت نگرفتم، تمیز هستند ها ولی بشور و بساب های سال های قبل ندارم.

سلامتیت از همه چی مهمتر هست.

عزیزم حتماااااااابا درخواست خودت سرکلاژکن تا زمانش نگذشته ریسک نکن تا خدایی نکرده خطر زایمان زودرس ن ...

بهم گفته هر دو هفته یه بار چک کنم.

از سرکلاژ میترسم🥴

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
آسپرین رو شبها بخور، سعی کن به چپ بخوابی، اگه مشکل خاصی نداری و دکترت ممنوع نکرده، هر روز حداقل نیم ...

بهم گفته زیاد راه نرو و زیاد ایستاده نباش

امروز باهاش صحبت کردم گفت کمترین دز آسپرین رو مصرف کنم و حتما دکتر تغذیه برم چون وزنم کلا کمه تو این مدتم ۳ کیلو کم کردم

بهاره جون انوکسا میزنی، دیگه آسپرین برای چی‌گفته مصرف کنی؟ من از ۴ ماه پیش بهم گفتند جفت خوب نیست و ...

دکترمم با اکراه آسپرین رو امروز داد. چون دکتر nt گفت مصرف کن دکترم گفت احتمالا نارسایی در خونرسانی دیده شده

بهاره جون انوکسا میزنی، دیگه آسپرین برای چی‌گفته مصرف کنی؟ من از ۴ ماه پیش بهم گفتند جفت خوب نیست و ...

و گفت مصرف مایعاتم رو بالا ببرم.

بچه ها اینجا میگن حتما سرکلاژ کن حالا نمیدونم بگم به دکتر یا نه. شاید بعد عید بگم سرکلاژ کنه

راجب پی ار پی اطلاعی ندارم کی انجام میشه ولی عزیزم سیکلت بلنده یعنی ۱۴ میری امپول بهت میده من میزدم ...

پی ار پی رو دو روز قبل انتقال انجام میدن

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
سلام روزتون بخير. منم انتقال دادم اما تقريبا استراحتي ندارم. يكم نگرانم چيزي نشه

منم تو انتقال استراحت مطلق نبودم کارهامو خودم می کردم الان الان منو بیچاره کرده همش باید دراز بکشم 😭

و گفت مصرف مایعاتم رو بالا ببرم. بچه ها اینجا میگن حتما سرکلاژ کن حالا نمیدونم بگم به دکتر یا نه. ش ...

طول سرویکست اگر ۳۰به پایینه حتما سرکلاژ کن اصلا ریسک نکن