2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم هایی که انوکسا دارید وباردارید همچنان دور ناف می زنید؟ دکتر دیروز به من گفت بزن دور بازو یا را ...

هر جا راحتی بزن هر چقدرم شکمت بزرگ بسه اون به جنین نمی خوره خیالت راحت چون اذیت نشی میگه بازو همم شکم بزرگ بغسه نمیشه تو دست گرفت 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
نمی دونم دقیق  ولی تو هفته های من فکر کنم دیگه یشه سرکلاژ کرد چطور مگه؟

امروز تو گروهمون یک اتفاقی افتاد بد جور ترسیدم می خواستم ببینم هنوز وقت دارم یا نه تازه فردا میشم ۲۱هفته

گلم منم مثل شماتعیین جنسیتم خودشون ۹تاشو تعیین جنسیت نکردن یاخودتون گفتید تعدادیشو انجام بدن؟ بقیش ...

عزیزم کلا ۹تا دارم خودمون ۴تاشو دادیم تعیین چون واقعا پول نه تارو نداشتیم بله قبل انتقال از فریز در میارنو بعد تعیین میکنن ولی تا وقت انتقال نمیدونی پسر داری یا نه مشکلش اینه احتمال داره خدایی نکرده پسر نباشه

امروز تو گروهمون یک اتفاقی افتاد بد جور ترسیدم می خواستم ببینم هنوز وقت دارم یا نه تازه فردا میشم ۲۱ ...

نه عزیزم وقت نداری.

چون دکتر ریسک نمی کنه‌ممکنه با سرکلاژ کیسه آب پاره شه‌

من اخر اسفند سونو دارم طول سرویکس بررسی کنه خدا گنه همون ۳۰ مونده باشه.

شادی صدام کنید
هر جا راحتی بزن هر چقدرم شکمت بزرگ بسه اون به جنین نمی خوره خیالت راحت چون اذیت نشی میگه بازو همم شک ...

بهارک جان انشاا ..همیشه خوب باشی این ۱۱ هفته به سلامت بگذرونی

شادی صدام کنید
نه عزیزم وقت نداری. چون دکتر ریسک نمی کنه‌ممکنه با سرکلاژ کیسه آب پاره شه‌ من اخر اسفند سونو دارم ...

من همین که بالا میارم کلی رو رحمم فشار میاد احساس می کنم بچه میاد پایین اروز ۷بار بالا اوردم از صبح زود شروع شد جرات نداشتم یکم اب بخورم واقعا خسته شدم دارم پنج ماه تموم می کنم هنوز اینقدر بالا میارم 

من همین که بالا میارم کلی رو رحمم فشار میاد احساس می کنم بچه میاد پایین اروز ۷بار بالا اوردم از صبح ...

اره خیلی شرایط ات سخته.

تعجب می کنم این حجم حالت تهوع باید یه راه حلی داشته باشه.

شادی صدام کنید