2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
عزیزم بخدا من نمیخواستم برم این دکترم گفت باید برم الان میگم گفته ده روز دیگه نرم بجاش15 روز دیگه ب ...

اگه دارو داری همون ۱۵ برو ولی دکتر من خییییلی حساس بود میگفت ده باید ده میرفتم منم حرفشو گوش میدادم

اگه دارو داری همون ۱۵ برو ولی دکتر من خییییلی حساس بود میگفت ده باید ده میرفتم منم حرفشو گوش میدادم

آره دارو دارم حالا ده روز که برسه به ماماش میگم ببینم چی میگه؛ والا مسئولیت این سونوهای واژینالو کی گردن میگیره!  امروز اینقدر اذیت شدم وقتی سونو کرد یه داد زدم براش بعد میگه شل کن! گفتم نمیشه دیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمای گل نمیدونم یادتون هست یا نه من یه توده تو سینم داشتم رفتم بیوپسی جوابش امروز اومد مت ...

سلام عزیز دلم

برای سلامتی و حاجت روایی ت حمد میخونم. 

الحمدلله علم پیشرفت کرده و ان شاء الله میشه درمانش کرد. 

میتونی برای پیگیری کارات از دکتر متخصص خبره تر راهنمایی بگیری متاسفانه من اطلاعی در مورد سوالاتتون ندارم.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دوستان. ساروگیتم سونو انجام داد گفتن آب یکی از جنین ها یه ذره کمه دکتر براش تست آمنیوشور نوشت م ...

اَللَّـهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بِحَقِّ وَلِیِّکَ مُوسَی بْنِ جَعْفَر عَلَیْهِ السَّلامُ،"
خدایا!از تو درخواست می کنم به حق ولیّت موسی بن جعفر(درود خدا بر او)
"اِلاّ عافَیْتَنی بِهِ فی جَمیعِ جَوارِحی ما ظَهَرَ مِنْها وَمابَطَنَ. یا جَوادُ یا کَرِیمُ،"
"که در همه اعضایم،چه ظاهری و چه باطنی-به من سلامت کامل عنایت کنی،ای بخشنده بزرگوار."

@Elina53    

@گونشمم     گونش جان به نیت بچه ها بخون

سلام خانمای گل نمیدونم یادتون هست یا نه من یه توده تو سینم داشتم رفتم بیوپسی جوابش امروز اومد مت ...

عزیزم ان شااله خود خدا به بزرگیش کمکت میکنه و از این مرحله سخت هم به سلامت رد میشی. سرطان سینه اسمش خیلی وحشتناکه ولی خدا رو شکر قابل درمانه. فقط باید توی این راه قوی باشی و هر چی زودتر درمان رو شروع کنی و با حرف دکتر و بقیه ناامید نشی.

سلام خوبی؟ پسرای گلت خوبن؟ نه خیلی سختمه بیام، انقدر هم سخت گذشت دفعه های پیش بخاطر سقط هام اصلا دل ...

انشالله زودتر طبيعي باردار بشي 

من شانس ندارم دختر بشه ايندفعه هم پسر بشه بايد تيم فوتبال راه بندازم دوست داشتي تلفنتو برام بفرس 

اَللَّـهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بِحَقِّ وَلِیِّکَ مُوسَی بْنِ جَعْفَر عَلَیْهِ السَّلامُ،" خد ...

ممنون عزیزدلم. ان شاء الله هر چی از خدا میخوای بهت بده🙏🏻🙏🏻🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
دو هفته پیش دکتر بعد خونریزی سونو کرد گفت رگ تو رحم پاره شده که امپول زدم بند اومد الان برای چی نکنه ...

سلام  عزیزم خون قهوه ای خون مونده ست واسه قبله

نگران نباش و 

استراحت کن

کار سنگین نکن

داروهاتو به موقع استفاده کن

استرس خیلی بده باعث انقباض میشه ارامشت رو حفظ کن

همه چیز خوبه نی نی هم جاش و حالش خوبه

سلام خانم ها من ۸دهفته هستم دیروز برای یبوست یه قاشق مربا خوری جوشونده بارهنگ خوردم  بعد زدم تو ...

برای یبوست هر روز صبح ناشتا دوقاشق روغن زیتون+ ۳_۴ عدد انجیر خیس خورده بخور

وسط روز هم دو سه تا الو خیس خورده بخور

😍😍😍😍 واییییییییییی مرسی عزیز دلم  نمیدونی چقدر پیامت بهم آرامش داد از ثمره دعای شما دو ر ...

الحمدلله که بهتری🤩

ورزش خیلی خوبه

سعی کن باشگاه بری

اگر موقعیتش رو نداری تو خونه با فیلم های یوتیوب ورزش کن

دعای نیمه شب و توسل سحری هم غوغا میکنه

انرژی مثبت میده فراوان 

من که بی توفیقم اگر موفق شدی دعامون کن

سلام اره دوتادارم ولی اگه منفی شدم‌که اوناهم فکرنکنم خوب باشن یسری هم‌که فریز داشتم بعد ذوب رشد نکرد ...

ان شاء الله با همینا که توی دلت هستن مامان میشی

آره دارو دارم حالا ده روز که برسه به ماماش میگم ببینم چی میگه؛ والا مسئولیت این سونوهای واژینالو کی ...

عزیزم انشالله به زودی صدای قلبشو میشنوی نگران نباش فقط به سلامتی این دوران بگذره خلاص شیم. عزیزم سونو قبلی چند هفته رفتین؟

سلام خانم ها من ۸دهفته هستم دیروز برای یبوست یه قاشق مربا خوری جوشونده بارهنگ خوردم  بعد زدم تو ...

غزال جون، لکه قهوه ایی یعنی خون مونده و قدیمی و جای نگرانی نداره. فردا میتونی یه سونو بدی تا خیالت راحت بشه.

یه قاشق مربا خوری بارهنگ هم فکر نکنم آنچنان تاثیر منفی  داشته باشه ولی سه ماه اول احتیاط کن و نخور.

سلام دوستان؛من رفتم سونو6هفته کامل بودم؛اعصابم از دست دکترم خورده چون گفت واسه صدای قلب زوده و ده رو ...

الان که صدای قلب رو نمیذارند! فقط میبینند قلب تشکیل شده و ضربان داره. ولی خدایی ۶ هفته هم زوده. اینقدر به خودت و اون نینی کوچولو استرس نده.