2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مبارک تون باشه.عزیزم شما آمپول Gcsf رو دکتر زنان براتون تجویز کرد یا دکتر غدد و ایمنی؟قیمتش چند ...

ممنون عزیزم انشالله قسمت شما بزودی 

روتین دکتر فروتن برای همه قبل انتقال امپول Gcsf میزنه قیمتش ۵۰۰ تومن شد ای وی ای جی هم دکتر فروتن گفتن بحاطر اینکه دفعه هفتم هست انتقال میدم گفت چهارتا پنج گرم بزنم وزنم ۶۵ کیلو ، داروهم به معاونت غذا دارو رفتم اونجا خودش معرفی کرد کدوم داروخانه برم

امروز از دکتر تمیزی وقت گرفتم نامه ارجاع تخمک اهدایی رو بگیرم با مشاور حقوقی هم نوبت دارم که کارهای ...

اول همه کارهاتوبکن بعدبرومشاورحقوقی

مشاورهیچ کاری نمیکنه ۵تاجمله میگه ۳۰۰هزارتومن میگیره

من اول رفتم مشاوره بعد که رفتم باهاشون حرف زدم گفتن نمیتونی دونرراببینی بی خیال شدم

خدایابه امیدخودت🌺
ممنون عزیزم انشالله قسمت شما بزودی  روتین دکتر فروتن برای همه قبل انتقال امپول Gcsf میزنه قیمت ...

سلام سحرجان

مبااارک باشه. الهی بارداری خوبی داشته باشی.

Gcsf رو آزاد گرفتی؟ آخه برای من شد ۱۸۰ تومن!

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
من ۲۰هفته میشم هنوز روزی چند بار بالا میارم هنوز تموم نشده باورت میشه

وووی نگو. من دارم روز شماری میکنم ۱۲ هفته بشم و تموم بشه

سلام خانما از روز ۱۳ انتقال که از دادم مثبت شد بتا دو برابر و یکمی بیشتر شد تا یکشنبه اخریش شد ۱۳۴۶ ...

عزیزم بتا اصلا معیار دقیقی برا نگرانی ات نیس چرا نمیری سونو واژینال؟؟؟

سلام خانما از روز ۱۳ انتقال که از دادم مثبت شد بتا دو برابر و یکمی بیشتر شد تا یکشنبه اخریش شد ۱۳۴۶ ...

اتوساجان اینقدر گیر نده به بچه، اینقدرم بتا نده. منم ۲ روز لک قهوه ای دیدم بعد تموم شد بیخیال شدم.

اینقدر به خودت استرس نده دختر

اتوساجان اینقدر گیر نده به بچه، اینقدرم بتا نده. منم ۲ روز لک قهوه ای دیدم بعد تموم شد بیخیال شدم. ...

منم لکم خوب شده داروهامو بکنم هر12 ساعت دوباره؟ چون هر 8ساعت شده بود حالت تهوع و نفس تنگی دارم اه