2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048121 بازدید | 684644 پست
دکتر بعد زایمان به من گفت فقط یه هفته بزن ..بعد قطعش کن.

به من گفت تا40روز بعد زایمان تزریق کن،منم چون بچه م هشت ماهه بدنیا اومده آمپولهای ماه نهم مونده بود برام همونها ر زدم فقط شاید یک ماه فقط زدم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین؟ بعد از انتقال میگن شوید و جعفری نخورید ،الان من شش هفته هستم میشه آش بخورم؟؟یا ه ...

در حد آش و یا توی غذا و سالاد مشکلی نداره. منظور اینه که یهو یه حجم زیاد از این سبزیها رو نخورید. حتی دارچین و زعفرون و زنجبیل هم توی بارداری در حد متعادل موردی نداره. مثلا کمی زعفرون روی برنج موردی نداره، یا کمی چوب دارچین و یا زنجبیل تازه توی چای موردی نداره. البته برای محض اطمینان سه ماه اول که قانون همه یا هیچ هست، بهتره رعایت بشه.

دوستان من چک بی بی گذاشتم مثبت شد🥰🥰🥰🥰  همون موقع نشستم برای همه بچهای اینجا چه حامله چه خا ...

خیلی خیلی خیلی زیاددددددد برات خوشحالمممم مطمین بودم اینسری حتما مثبت میشی 🥰🥰🥰🥰🥰از صمیم قلبم برات خوشحالممممم ان شاالله بارداری خیلی خوبی داشته باشی ..هوراااااااااااا💃💃💃💃💃💃💃

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نه اصلا نمی تونم مرخصی بگیرم برم دکتر، اینقد این مدت مرخصی گرفتم دیگه جرأت ندارم اسمشو بیارم

عزیزم بهتر با دکتر ویزیت بشین اگه نمیتونی مرخصی بگیری ویزیت ان لاین شو 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان من چک بی بی گذاشتم مثبت شد🥰🥰🥰🥰  همون موقع نشستم برای همه بچهای اینجا چه حامله چه خا ...

خدارو شکر عزیزم خیلی خیلی برات خوشحال شدم امیدوارم که بقیه مراحل رو ب سلامتی بگذرونی

بچه ها از گیسو گلابتوت خبری دارید میشه برام تگش کنید اسمشو دقیق نمی دونم  من امروز پانکچر شدم ...

به سلامتی ان شاالله کلی جنین خوب براتون تشکیل بشه 🤲 کار خاصی نیاز نیست فقط چون ممکنه فرش انتقال بدین مسکن اینا مصرف نکنین اون زمانی که فرش انتقال دادم اینو بهم گفتن 

سلام دختراااا خوبین همگی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 دلم براتون تنگ شده بودددددد ...

سلام عزیزم .خوش برگشتی ⚘️⚘️ آلا جان مجدد پانکچر کردن و منتظر انتقال .فریناز هم مامان شده و دختر نازش بدنیا امده 🥰🥰 مامان رقیه هم منتطره که نی نی ها رو به سلامتی بعل بگیره زایمانش نزدیکه 🥰🥰 پروانه جون هم داره مجدد پانکچر میکنه 

سلام می‌بخشید دوستان من پریودمو با لک بینی شروع کردم یعنی اولین روز حساب نمیشه؟ ازروزی که خونریزی ب ...

زمانی که خون واضح باشه روز اول حساب میشه لکه بینی جز روز اول حساب نمیشه 

میگم یکی از دوستامون بودن..اسمش رو یادم نمیاااددد..وکیل بودن و دوقلو باردار بودن..استراحت مطلق بوددد ...

نسرین جان بودن 

.بله به سلامتی زایمان کرد🥰🥰

سلام عزیزم .خوش برگشتی ⚘️⚘️ آلا جان مجدد پانکچر کردن و منتظر انتقال .فریناز هم مامان شده و دختر نازش ...

سلام عزیزم خوبییی😍😍😍آخیییی عزیزززممم خوب الهییی شکرررررر🤩🤩🤩🤩🤩🤩 قربونت برم شما چ کارا کردی؟ب سلامتی انتقال دادی؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
نیستی خانم کم پیدایی

سلام عزیزم شرمنده این چند وقت همش گرفتار بودم امروزیکم ازاد شدم دیشب که تا صبح از کمر درد نال میزدم از امروز استراحتم انشاالله شما خوبی نی نی خوبه

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️