2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست

دوستان من چک بی بی گذاشتم مثبت شد🥰🥰🥰🥰 

همون موقع نشستم برای همه بچهای اینجا چه حامله چه خانمهای منتظر سوره یس و مریم خوندم اصلا باورم نمیشه 

رفتم ازمایش بتا دادم انشالله اون هم مثبت باشه 

از صبح اشکم بند نمیاد 🥺🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من چک بی بی گذاشتم مثبت شد🥰🥰🥰🥰  همون موقع نشستم برای همه بچهای اینجا چه حامله چه خا ...

وای سحر جون باورت میشه اشک تو چشمام جمع شد از خوشحالی الهی هزاران بار مبارکت باشه شیرینی و لذت مادرشدن ان شالله بقیه این مدت رو هم به سلامتی طی کنی و‌به سلامتی بغل بگیریش

دوستان من چک بی بی گذاشتم مثبت شد🥰🥰🥰🥰  همون موقع نشستم برای همه بچهای اینجا چه حامله چه خا ...

مباااااااارک باشه سحر جون، از صمیم قلبم بهت تبریک میگم دوست خوبم      

خدا بهت نظر کرده و جواب اون همه صبر و انتظارتو به بهترین نحو داده.

الحمدلله رب العالمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
وای سحر جون باورت میشه اشک تو چشمام جمع شد از خوشحالی الهی هزاران بار مبارکت باشه شیرینی و لذت ...

قربونت بهارک جونم شش صبح گذاشتم تندی رنگ گرفت من رفتم ازمایش دادم 

چقد حست درست بود 🥰🥰 با دل پاکت برام دعا کن از صبح منو شوهرم اصلا گریمون بند نمیاد باورم نمیشه هنو دستام داره میلرزه

سلام عزیزم دیدی گفتم دلم برات روشنه انشالله به سلامتی بغلش کنی کاراییی رو که این سری انجام دادی مثله استراحتت اینارو میشه برام توضیح بدی 

قربونت بهارک جونم شش صبح گذاشتم تندی رنگ گرفت من رفتم ازمایش دادم  چقد حست درست بود 🥰🥰 با دل ...

عزیز دلم دیگه از حالا استرس نداشته باش خدا معجزه اش رو بهتون داده خودشم مواظبشه فقط تو ارامش داشته باش 

بهم راهکاری اگه داری بده که حداقل کمتر بشه

منم با حرفای سحر موافقم عزیزم اولین چیز باید بررسی بشی.من یادم میاد یکی دوبار اینطوری شدم یه ماما بهم گفت مفنامیک اسید بخور ولی میگم شما همچین کاری نکن اگه میتونی به صورت آنلاین ویزیت شو

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم دیدی گفتم دلم برات روشنه انشالله به سلامتی بغلش کنی کاراییی رو که این سری انجام دادی مثله ...

ممنون عزیزدلم انشالله بزودی زود قسمت خودتت مهربونم  والا من این دفعه کار خاصی نکردم رژیم غذایی خاصی هم نداشتم فقط مولتی ویتامین که دکتر داده بود مصرف کردم و فیزیوتراپی رحم رفتم سه روز اول استراحت بودم ولی دیگه دیدم کسی نیست غذا بپزه بلند شدم🤗 قبل انتقال هم هر روز یه چندتا قاشق سمنو میخوردم همین