2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوباره چرا میری سونو برای قلب که زوده

نه دیگه عزیزم برای قلب گفتن برم تازه امروز گفتن بیا بخاطر ترشحات قهوه ای  ولی من گفتم نه همون پس فردا میام که باز نگین زوده چون سونو واژینال گفتم نمیخوام هی تکرار بشه

لطف کردید الان ضخامتم کمه؟ یابرای روز۴خوبه؟ نمیدونم چراپریودام هی میفته جلو ولخته میاد نمیدونم از ...

خواهش میکنم تو زمان پریود کمترین ضخامت رو داره اندومتر برای روز چهار خوبه حالا باید دید وسط سیکل چند بوده

ممنون گلم الان برای روز۴خوبه یاکمه؟ این دوسال فقط دکترادرگیرتخمکام بودن ازضخامت هیچی نگفتن😔

عزیزم من خیلی اطلاعات ندارم فکر نکنم کم باشه روز چهار باز هم دوستان که اطلاعات بیشتری دارن بپرس

نه دیگه عزیزم برای قلب گفتن برم تازه امروز گفتن بیا بخاطر ترشحات قهوه ای  ولی من گفتم نه همون پ ...

تازه من یه خبر خوش دیگه هم دارم😁

گفت از هفته دیگه امپول پروژسترون یه روز درمیون بزن عوضش شیاف بگذار

چه خبری بهتر ازین😆😆😆😆😆

دیگه واقعا جا نمونده برام

تازه من یه خبر خوش دیگه هم دارم😁 گفت از هفته دیگه امپول پروژسترون یه روز درمیون بزن عوضش شیاف بگذا ...

خوشبحالت واقعا کاش به من بگه روزی 4تا شیاف ولی امپول نه! 

اما این ترشحات کارو خراب کردن واسه من

تازه من یه خبر خوش دیگه هم دارم😁 گفت از هفته دیگه امپول پروژسترون یه روز درمیون بزن عوضش شیاف بگذا ...

واای برو حالشو ببر. من قبل مثبت شدنم روزی دوتا میزدم. بعد مثبت شد روزی یه دونه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
قربونت برم بگو یکی بیاد کمکت پس شما و من و نارنجستان تقریبا مثل همیم چون سه تامون توی ماه دوم هستیم ...

باز پروژسترون قابل تحمله. من آنوکسا خیییلی اذیتم میکنه😩

همش میگم کی ۹ماه تموم میشه🤪

قربونت برم بگو یکی بیاد کمکت پس شما و من و نارنجستان تقریبا مثل همیم چون سه تامون توی ماه دوم هستیم ...

بنده خدا مادرشوهرم و مادرم و شوهرم به خط شدن. من رسما کاری نمیکنم ولی از ۷شب به بعد چنان بیحال میشم که مرگ رو به چشم میبینم